Cengiz slår fast: Så meget af min krop skal tatoveres

‘Familien fra Bryggen’-stjernen har en helt klar plan for, hvordan hans krop skal se ud i fremtiden.

Af Emilie Holm Egebro - 2. oktober 2019 kl. 15:09

Hvis man har fulgt med i ‘Familien fra Bryggen’, så er man formentlig ikke i tvivl om, at familien er glade for tatoveringer og har mange af dem. Både Linse og Geggo er dog i øjeblikket igang med at få nogle tatoveringer fjernet, da de ikke er lige glade for dem alle.
Anderledes ser det ud for Cengiz, som er igang med at tilføje nye udsmykninger til sin krop. For nyligt kunne han vise, at han havde fået en stor løve på sin højre arm.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg går aldrig i bad
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
Løven bliver dog langtfra den sidste tatovering på Cengiz’ krop:
– Jeg har fået et par stykker her på det sidste. Jeg giver gas med tatoveringer. Jeg skal have lukket armen med tatoveringer i savannetema. Efter armen fortsætter jeg på ryg eller bryst, jeg skal i hvert fald fyldes helt ud på hele kroppen, forklarede han til Realityportalen.dk, da vi mødte ham til pressemøde på den nye sæson ‘Familien fra Bryggen’.
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to
– Jeg har sagt til ham, at de bliver svære at fjerne, hvis han bliver træt af dem, fordi de er så godt lavet, lød det fra Geggo.
– De kommer ikke til at blive fjernet, slog Cengiz fast.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Vi stopper med ‘Bryggen’, når ..
Se Cengiz’ løvetatovering herunder:


LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Diddes store lykke: Kom på det helt rigtige tidspunkt

Læs mere om