Geggo og Cengiz afslører: Vi stopper med 'Bryggen', når ..

Parret er helt klar i mælet, når det kommer til spørgsmålet om, hvad der kan få dem til at stoppe med ‘Familien fra Bryggen’.

Af Emilie Holm Egebro - 22. august 2019 kl. 16:55

I aften har den 16. sæson af ‘Familien fra Bryggen’ premiere, hvor vi endnu engang får et glædeligt gensyn med den folkekære familie.
Da sidste sæson rullede over skærmen i efteråret, var der en særlig stor begivenhed på programmet; Geggo og Cengiz’ bryllup. Linse fortalte efterfølgende, at hun mente, at det var den stærkeste sæson nogensinde, og man kan måske derfor som seer være lidt bekymret for, om den nye sæson kan følge trop. Det mener Geggo og Cengiz’ dog ikke, der er nogen grund til:
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn
– Det er ikke, fordi der i denne sæson er et kæmpe bryllup som sidst, men der kommer jo stadigvæk spændende ting. Det er slet ikke noget problem at lave en god sæson, selvom den sidste var rigtig god. Der vil jo altid være nogle store ting i vores liv i hver eneste sæson. Og nogle gange er de store ting så større eller mindre end andre gange. Sådan er det jo bare i et liv. Det er ikke altid, at tingene er lige vilde, men det betyder bestemt ikke, at det bliver kedeligt, og man bliver bestemt ikke skuffet som seer, forklarer Geggo.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Diddes store lykke: Kom på det helt rigtige tidspunkt
– Det kommer aldrig til at være sådan, at man bare sidder og keder sig, og der ikke sker en skid, fortsætter Cengiz, mens Geggo uddyber:
– Den dag, hvor det bliver kedeligt, og der ikke er noget at lave, der stopper vi med at lave programmet. Men der er vi bestemt ikke endnu. Langtfra. Der sker stadig mange store projekter i vores liv, og det gør der også i den her sæson. Der er meget at glæde sig til!
Se første afsnit af den nye sæson ‘Familien fra Bryggen’ i aften klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
Se et lille smugkig på afsnittet herunder.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne har fundet kærligheden

Læs mere om