'Familien fra Bryggen'-Diddes store lykke: Kom på det helt rigtige tidspunkt

Didde er særligt glad disse dage.

Af Jonas Sand og Emilie Holm Egebro - 5. juli 2019 kl. 19:25

I slutningen af januar fortalte ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Didde med stor sorg i hjertet, at hendes elskede hund, Vivi, der var hendes trofaste følgesvend, desværre var død. 
Hun fortalte dog efterfølgende til Realityportalen.dk, at Vivi stadig var der i ånden, så Didde følte ikke, at hun var helt væk. Hun slog desuden fast, at hun ikke ønskede en ny hund lige foreløbig:
LÆS OGSÅ: Geggo erkender ærligt: Jeg er ikke tilfreds med min krop

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
– Vivi finder en ven til sin mor, når hun synes, jeg er parat til det, forklarede hun dengang.
Nu har Vivi dog bestemt, at det er blevet tid til en ny ven til Didde, så ‘Familien fra Bryggen’-stjernen har fået en ny hund:
– Det er Hjørdis på 20 måneder. Jeg elsker hende. Hun er god, for hun kom i en hård tid, forklarer Didde til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Familieudvidelse hos ‘Familien fra Bryggen
LÆS OGSÅ: Mai Manniche: Cengiz lyver
Hunden er en old english bulldog, som ‘Familien fra Bryggen’-fans kender godt til, da Geggo og Cengiz’ to hunde, Karma og Django, er samme race. Og det vil Didde udnytte.
– Det er min overraskelse til dem. Hjørdis skal have børn med Django, for han havde dilleren fremme i Vamdrup. Så dem skal vi lave babyer på, griner Didde.
LÆS OGSÅ: Frygten blev til virkelighed: ‘Familien fra Bryggen’-medlem ramt af kræft
Selvom Didde nu har fået Hjørdis, betyder det langtfra, at hun har glemt Vivi. Hun har derfor sørget for, at Hjørdis render rundt med et evigt med om forgængeren:
– Jeg er så taknemmelig for, at jeg kunne få min ide lavet med hjælp fra gode mennesker. Jeg har fået lavet dette smukke halsbåndsvedhæng med aske fra Vivi i en perle i hendes farve, så hun altid er med Hjørdis og mig ude at gå tur. Det har det smukkeste statement: Love you to the moon and back again. Vivi, Hjørdis og jeg er lykkelige, skriver Didde på sin Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Brylluppet blev ikke som planlagt
Se billeder af Hjørdis samt halsbåndsvedhænget herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Hjørdis og jeg ønsker jer en dejlig aften ❤️❤️

Et opslag delt af Didde Skjelmose (@diddeskjelmose) den


LÆS OGSÅ: WOW! Linse er blevet korthåret