Caroline Flemings nye kæreste: Direktøren for det hele - Her & Nu

Caroline Flemings nye kæreste: Direktøren for det hele

Caroline Fleming flyver på en lyserød sky.

Af Kenth G. Madsen - 18. januar 2020 kl. 19:55

Caroline Fleming, 44, har gået stille med dørene med sin nye kæreste, Carsten Friis. Men lige efter nytår viste hun på Instagram den nye kærlighed frem på en badeferie i Thailand. Her boltrede parret sig sammen med hendes tre børn, Alexander på 15 år, Josephine på 13 og niårige Nicholas ved poolen og i solen.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært har fået ny kæreste
 – Og pludselig handlede kærlighedssangene om dig, skrev Caroline i opdateringen og sendte dermed en hilsen til omverdenen, som også blev en markering af, at forholdet mellem dem er seriøst. Men hvem er hendes nye flamme? 
Carsten Friis er en 49-årig far til fire. Han ejer Wiwa Holding ApS, der har skobutikkerne Fransi og Billi Bi i porteføljen. Selskabet har i det seneste regnskabsår haft et overskud på knap fem mio. kr., og det forhold har samtidig forøget selskabets egenkapital til 35 mio. kr. Direktøren bor i en smuk luksusejendom i Vedbæk nord for København.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut
I en artikel fra magasinet Mad & Bolig i 2016 beskrives, hvordan hans hjem bærer præg af hans mange rejser i forbindelse med jobbet som kreativ direktør og CEO for skofirmaet.
– Indretningen er et multikulturelt mix af stringente nordiske linjer, kinesiske antikviteter, eksotisk mønstrede tapeter og fotokunst med rebelsk humor, lød det. Så det virker som om, at Carolines mand er lidt af en livsnyder.
LÆS OGSÅ: Princess fortryder: det dummeste, jeg har sagt på tv