HOT NEWS: 'Vild med dans'-vært har fået ny kæreste

Lykken tilsmiler atter den smukke ‘Vild med dans’-vært, som blev skilt sidste år.

Af Louise Vilsbøl - 15. januar 2020 kl. 12:01

Det kom som et chok for mange, da Sarah Grünewald i begyndelsen af 2019 annoncerede sin skilsmisse fra manden Rasmus Backhaus. De to er stadig gode venner og har flere gange bevist, at sønnen Luis er førsteprioritet for dem begge to. Kærligheden mellem dem fungerede dog ikke, men nu er der atter amoriner i luften for ‘Vild med dans’-værten.
LÆS OGSÅ: Christiane om bruddet med L.O.C.: Det er virkelig lang tid siden
Det afslører hun på sin Instagram, hvor hun i en story har lagt et billede ud, hvor hun fletter fingre med en, og i storyen efter skriver hun:
– Status: In a relationship. Good night – I et forhold, godnat (red.)
LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald droppet: Jeg er rigtig ked af det
Sarah Grünewald har altså fået sig en kæreste efter næsten et år som single. Historien melder dog intet om, hvorvidt kæresten er en mand eller en kvinde. ‘Vild med dans’-værten har tidligere fortalt åbent, at hun både var interesseret i mænd og kvinder, hvilket resulterede i, at hun måtte slette sin Tinder-app efter blot 22 timer.
– Jeg har slettet Tinder igen. Jeg var der i 22 timer. Til gengæld er der nu 240 kvinder, der gerne vil ud og drikke en kop kaffe med mig. Og jeg har fået 1.000 nye, kvindelige følgere på Instagram, grinede Sarah tilbage i november, mens hun glædede sig over alle sine nye venner.
Hun har altså formodentlig ikke mødt sin nye kæreste på Tinder.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut