Caroline Fleming afslører: Vi vil bo i Danmark

Tv-baronessen overvejer kraftigt at flytte tilbage til Danmark med sine tre børn.

Af Emilie Holm Egebro - 5. december 2017 kl. 7:25

De sidste mange år har den smukke tv-baronesse Caroline Fleming haft base i London i England, hvor hun bor med sine tre børn, Alexander på 13 år, Josephine på 10 år og Nicholas på 6 år.
Årsagen til, at 42-årige Caroline bosatte sig i London for ti år siden, var for at passe sin modelkarriere, men nu overvejer hun stærkt, om hun i nærmeste fremtid skal flytte tilbage til hjemlandet. Hun og børnene er nemlig begyndt at savne Danmark:
– London har været et rigtig dejligt sted at bo, men jeg er også ved at komme til et sted nu, hvor mine børn er blevet lidt større, og jeg godt kunne tænke mig at give dem muligheden for at opleve skove, natur og det at cykle og lege på vejen. Det der med at være lidt mere børn væk fra en storby. Jeg husker selv, at jeg i den alder plukkede svampe med min mor i weekenden. Der er noget magisk ved Danmark, fortalte Caroline Fleming til Lene Beier i aftes i TV2-programmet ‘Jul på godset’.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg har fået stress
– Der er selvfølgelig også noget magisk ved at bo her, men nu har vi været her i ti år. Ti dejlige år. Men det, som jeg også hører fra mine børn igen og igen, er drømmen om at opleve Danmark og se deres danske venner til daglig. Og for mig handler det om mine børn og deres velvære. Hvor de er lykkelige, er jeg lykkelig, fortsatte hun.
42-årige Caroline er selv vokset op på Valdemars Slot på Fyn, hvilket også var det, der var omdrejningspunktet, da ‘Jul på godset’ i aftes blev sendt på TV2.
Se eller gense programmet på TV2 Play.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia: Derfor må jeg kun se min søn to gange om ugen
LÆS OGSÅ: Linse forklarer: Derfor ser jeg ikke mine søstre
På billedet nedenfor ses Caroline med sine tre skønne børn:

A last goodnight from us from Dubai x x

Et opslag delt af Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) den


LÆS OGSÅ: Caroline Fleming smider tøjet
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Michala Kjær dater ‘Paradise’-hunk
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming filmdebuterer: Sønnen var ved at gå i gulvet