Caroline Fleming smider tøjet

Der er ingen tvivl om, at den 42-årige tv-baronesse holder sig virkelig godt.

Af Jan Körner - 14. november 2017 kl. 17:55

Caroline Fleming, 42, overlader det ikke til andre at teste de strømper, hun lægger navn til, og som hun selv er med til at udvikle. Tv-baronessen er selv prøveklud, før nye kollektioner får lov til at blive lanceret.
– Når jeg designer en ny kollektion af ‘Beautiful Legs by Caroline Fleming’. bliver hver enkelt del testet og prøvet, før jeg giver min accept. Jeg gør mit yderste for at sikre, at kvalitet og komfort går hånd i hånd med vores luksus til rimelige penge, lyder det fra Caroline, der på billederne nederst noget af det nyeste.
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming filmdebuterer: Sønnen var ved at gå i gulvet
Baronessen har tidligere slået på, at prisen på strømperne, der blandt andet sælges i Bilka, er vigtig:
– Jeg vil gerne have, at de kvinder, som køber mine produkter, får en “feeling” af dyb komfort og luksuriøse produkter til den rigtige pris. Det er meget min mentalitet, at man får det lækreste af det lækreste, men til meget rimelige priser, forklarer hun.
AFSLØRING: Det skete der med Tina Lunds øreringe
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand’-fyr skal være far
LÆS OGSÅ: Derfor er Ulla og Brian ikke sammen i dag
Se de frække billeder af Caroline nedenfor: