'Kongerne'-Kia: Derfor må jeg kun se min søn to gange om ugen

Kia må kun se sin to måneder gamle søn to gange om ugen af 30-60 minutters varighed.

Af Louise Vilsbøl - 23. november 2017 kl. 19:25

For godt to måneder siden fødte Kia Sødergreen sin og ‘Kongerne’-kollegaen Wlid Becharas første søn, Marcus. Men det har langt fra været en dans på roser for den tidligere realitybabe at blive mor. Fødslen var voldsom, og kort tid efter udviklede hun en fødselsdepression, der er så svær, at hun de seneste fem uger har været indlagt på psykiatrisk afdeling.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen fik babynews på SMS
Hvor mange i hendes situation måske ville gemme sig væk, har Kia på modigste vis valgt at stå frem og fortælle åbent om den svære tid, hun gennemgår netop nu.
– Jeg er stadig indlagt, og ved ikke, hvornår jeg bliver udskrevet endnu. Walle har overtaget barslen og går nu hjemme med Marcus, fortæller Kia på sin Instagram og forklarer:
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Peter bliver aldrig ‘the one’…
LÆS OGSÅ: Kia indlagt på psykiatrisk: Walle har overrasket meget

Artiklen fortsætter under det søde og klip med Kia og Knaldperlens første kys.


LÆS OGSÅ: Kia har taget afgørende valg for sig selv og sønnen
– Grunden til, jeg kun må se Marcus 2 gange om ugen af en varighed på 30-60 min., er fordi at der er blevet vurderet, at Marcus kan være i risiko for at udvikle sig negativt på grund af, at jeg ikke er helt frisk. Her af jeg græder meget, har ikke overskud og føler mig som en fiasko som mor og har svært ved at se og dække hans behov.
Selvom det er hårdt både at gennemgå og sige højt, at man har en svær fødselsdepression og må have hjælp, så har det lettet meget for Kia at sige det højt, og hun kæmper både for at bryde tabuet omkring lidelsen og for at få det bedre, så hun kan komme hjem til sin søn og hans seje far.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia taler ud om voldsom fødsel: Sønnen brækkede skulderen
LÆS OGSÅ: Kia brækkede halebenet under sex med Knaldperlen

#brydtabuet Tænk at for 2 måneder siden så jeg sådan ud. Dagen før Marcus kom til verden❤️ Mange har spørgsmål til min tilstand og samværet med min søn. Først og fremmest vil jeg gerne have mulighed for at sige tak til alle jeres søde beskeder og jeres opbakning. Betyder meget❤️Jeg er stadig indlagt og ved ikke hvornår jeg bliver udskrevet endnu. Walle har overtaget barslen og går nu hjemme med Marcus. Grunden til jeg kun må se Marcus 2 gange om ugen af en varighed på 30-60 min. Er fordi at der er blevet vurderet at Marcus kan være i risiko for at udvikle sig negativt pågrund af at jeg ikke er helt frisk. Her af, at jeg græder meget, har ikke overskud og føler mig som en fiasko som mor og har svært ved at se og dække hans behov. Havde jeg vidst den dag jeg tog billedet at jeg skulle udsætte min familie for alt det vi gennem nu. Så ja.. #gravid2017 #nybagtmor #elskerminsøn #morsyg #fødselsdepression #indlagt #psykiatri #nybagtfar #mændpåbarsel #stoltaffar #minmand #elskerham #mitetogalt #love #momselfie #mom #mommysworld #mommylife #myboy #voressukkerknald ??

A post shared by Kia Sødergreen (@kia.sodergreen) on