Allerede før 'Ex on the Beach'-premieren: Jeg har det ad helvede til - Her & Nu

Allerede før 'Ex on the Beach'-premieren: Jeg har det ad helvede til

Allerede tilbage i februar havde Amanda store bekymringer om, at Nicklaes ville blive kendt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 31. maj 2020 kl. 20:56

Livet i ‘Ex on the Beach’ er én stor og dejlig fest, men også en lukket fest, hvor kun reality-deltagerne er med og kan have deres drama, intriger, flirt og forelskelser helt for dem selv. Men når det hele slutter, så venter virkeligheden hjemme i Danmark, og dermed en masse opmærksomhed fra alle dem, der vil følge med.
LÆS OGSÅ: Dybt ulykkelig Amanda: Nicklaes er gået fra mig og vil ikke tale med mig
For Amanda ramte den virkelighed hårdt. For hun har ikke lyst til på nogen måde at dele Nicklaes med andre piger. Det giver hun udtryk for i en samtale, hun har med Camilla, mens de gør sig klar til at tage til den store premierefest for ‘Ex on the Beach’.
LÆS OGSÅ: CHOK! Nicklaes har slået op med Amanda: Jeg har ikke følelser mere
– Jeg har det ad helvede til. På grund af mine tidligere forhold, så tænker min hjerne bare de værst tænkelige ting, siger Amanda og fortæller, at Nicklaes allerede har fået tilbud fra nogle piger.
Camilla er helt sikker på, at Amanda sagtens kan stole på Nicklaes, og at der intet er at være nervøs for.
LÆS OGSÅ: Instagram-stjerne springer ud som lesbisk
– De er kærester af en årsag, og hun skal bare stole på ham, siger Camilla i programmet ‘Efter Ex’.
Se klippet herunder. Se hele ‘Efter Ex’-afsnittet på Dplay.