CHOK! Nicklaes har slået op med Amanda: Jeg har ikke følelser mere

Årets realitypar er gået fra hinanden, og det var Nicklaes, der tog beslutningen.

Af Lærke Stræde - 28. maj 2020 kl. 10:48

Vi har fulgt dem i tykt og tyndt. Fra første møde til første kys til første date i Brasiliens smukke omgivelser og til sidst et bryllup på vaskeægte ‘Ex on the Beach’-manér. Selv i kulde og slud i det mørke Danmark lykkedes det turtelduerne at holde gnisten varm i tiden efter ‘Ex on the Beach’. Troede vi.
Parret gik fra at tale babydrømme, gå på boligjagt og skildre åbenlyst med deres kærlighed til slet ikke at optræde på hinandens sociale medier. Den sidste uge har fans spekuleret, og nu bekræfter Nicklaes rygtet.
– Sandheden er, at vi ikke er kærester med. Jeg har gjort det forbi med Amanda, og det gjorde jeg forrige weekend. Jeg gjorde det, fordi jeg ikke havde de rigtige følelser mere. Jeg følte ikke, jeg var det rigtige sted mere, fortæller Nicklaes i en video på sin Instagram.
LÆS OGSÅ: Instagram-stjerne springer ud som lesbisk
Det seneste stykke tid har parret holdt bruddet hemmeligt, men Nicklaes trives ikke længere i løgnen og har brug for at få det frem i lyset. Selvom det er Nicklaes, der har truffet beslutningen, er han stadig meget berørt af situationen.
– Det er sindssygt hårdt lige nu, for Amanda er virkelig ked af det. Og jeg er selv ked af det over at gøre Amanda ked af det, for det har jeg aldrig ønsket. Amanda betyder utrolig meget for mig, og jeg vil altid elske hende. Men jeg havde ikke de følelser mere, og det ville være synd at køre den videre, hvis man ikke har det sådan, fortæller ‘Ex on the Beach’-stjernen.
LÆS OGSÅ: Reality-hunk er med i nyt porno-program: Her har du set ham før

Nødt til at være ærlig

Hvis der er noget, Nicklaes har lært på det seneste, så er det, at ærlighed er vigtigt.
– Amanda fortjente at få det at vide, og jeg var ærlig over for hende, ligesom jeg var ærlig over for mig selv. Man skal altid sætte sig selv i første række og lytte til sig selv. Det er man nødt til. Det eneste rigtige var bare at gøre det fordi, så det har jeg gjort, fortæller realitystjernen, der i påsken vandt titlen som ‘årets påskehunk 2020‘, ligesom Amanda vandt ‘årets påskebabe 2020‘. Parret løb også med titlen som ‘årets påskepar 2020‘ og ‘årets tv-øjeblik 2020‘.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører flytteplaner
Det er vist ingen overdrivelse at sige, at Amanda og Nicklaes kærlighedshistorie tog mange realityfans med storm. Men når chokket har lagt sig, er Nicklaes fortrøstningsfuld for fremtiden.
– Man må bare se fremad. Og jeg ønsker Amanda alt det bedste i verden, men det er bare ikke sammen med mig, lyder det fra årets realityhunk.
LÆS OGSÅ: Arvelig sygdom: Nu mærker ‘Ex on the Beach’-babe hjerteproblemer

Se klippet herunder, hvor Amanda og Nicklaes blev gift i ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører kønnet på sin baby