Instagram-stjerne springer ud som lesbisk

Michelle Kristensen er blevet ramt af Amors pil.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. maj 2020 kl. 09:08

De sidste fem måneder har budt på lidt af en livsomvæltning for ernæringsekspert, iværksætter, influencer og forfatter Michelle Kristensen. Hun er nemlig blevet forelsket, og som hun selv beskriver det, så skete det meget pludseligt.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie: Derfor er jeg ikke gift med Rasmus
– Kærligheden kan pludselig komme dumpende i nye afskygninger, og mens man mindst venter det. Det synes jeg er noget så fint og ikke mindst virkelig dejligt. Jeg er heldig. Så ved du det, skriver hun i et ærligt opslag.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører kønnet på sin baby
Kvinden, som 36-årige Michelle Kristensen har tabt sit hjerte til, hedder Pernille Wass. Hun er redaktionschef på Politikens Forlag og mor til en dreng. Derfor er det altså ikke kun ét menneske, som pludselig er blevet en stor del af Michelles liv.
– De sidste 5 måneder har jeg været utrolig meget sammen med de her to yndlings. Den ene har lært mig alt om Gurli Gris, han har flittigt stillet spørgsmålet “Hva’ deeeeet?” og opfrisket diverse børnesange for mig, skriver en lykkelig Michelle også i sit opslag.
LÆS OGSÅ: ADVARSEL! Blodige billeder: Rikke Gøransson på akutmodtagelsen
Instagram-stjernen har altid været positiv og med let til smil, men nu lyder det til, at der, udover en masse kærlighed, er kommet endnu flere grin ind i hendes hverdag.
– Hun fylder mig med glæde, grin, gode (okay også virkelig dårlige!) jokes, kærlighed og forsøger at opdrage mig til at blive mere kulturel. Jeg forsøger at drysse lidt nordjyske gloser ind i hendes københavnske ordforråd, og det går faktisk ret godt, hvis jeg selv skal sige det, skriver Michelle om Pernille.
LÆS OGSÅ: Amanda opløst i gråd: Det er SÅ tarveligt!
Se opslaget fra Michelles profil på Instagram herunder. 

 

View this post on Instagram

 

❤️❤️❤️❤️❤️ De sidste 5 måneder har jeg været utrolig meget sammen med de her to yndlings?. Den ene har lært mig alt om Gurli Gris, han har flittigt stillet spørgsmålet “hva deeeeet”? og opfrisket diverse børnesange for mig ???. Den anden kom pludselig dumpende ned fra himlen, som det fineste og dejligste menneske. Hun fylder mig med glæde, grin, gode (okay også virkelig dårlige!) jokes, kærlighed, og forsøger at opdrage mig til at blive mere kulturel. Jeg forsøger, at drysse lidt nordjyske gloser ind i hendes københavnske ordforråd, og det går faktisk ret godt, hvis jeg selv skal sige det?! Kærligheden kan pludselig komme dumpende i nye afskygninger, og mens man mindst venter det. Det synes jeg er noget så fint og ikke mindst virkelig dejligt. Jeg er heldig❤️. Så ved du det?. #?

A post shared by Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on