Dybt ulykkelig Amanda: Nicklaes er gået fra mig og vil ikke tale med mig - Her & Nu

Dybt ulykkelig Amanda: Nicklaes er gået fra mig og vil ikke tale med mig

Meget pludseligt er Amanda blevet forladt af Nicklaes, og de sidste mange dage og nætter har været svære at komme igennem. Hun mener, at Nicklaes kunne have afsluttet det på en lidt bedre måde.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. maj 2020 kl. 11:53

Det kan være svært at forstå, at et forhold, der var så fint, som Nicklaes og Amandas forhold var, kan slutte så brat. Men det er, hvad der skete forrige weekend, hvor Nicklaes valgte at gøre det forbi.
Amanda er nu flyttet ud af Nickales’ lejlighed i Hedehusene og tilbage til Amager.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører flytteplaner
– Vi snakker næsten ikke sammen. Det har taget rigtig, rigtig hårdt på mig. Jeg tror, jeg løj om det, fordi jeg håbede på, at vi kunne finde sammen igen, og jeg vil ikke være sådan en type, hvor vi så finder sammen igen om en uge, siger Amanda i en insta story og beklager, at hun ikke har valgt at være åben om forholdet.
Onsdag aften valgte Nicklaes at lægge en video på sin Instagram-profil, hvor han meget fattet fortæller, at han har slået op med Amanda, hvilket skyldes, at hans følelser er forsvundet.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører kønnet på sin baby

Troede, jeg skulle have børn med Nicklaes

Derimod er Amanda sønderknust, det er tydeligt at se på de mange hjerteskærende stories, hun har delt.
– Tingene er, som de er. Jeg kan ikke græde mere. Jeg er begyndt at grine af det, og nu vender jeg det til vrede. Jeg kan snart ikke mere, siger hun.
LÆS OGSÅ: Amanda opløst i gråd: Det er SÅ tarveligt!
‘Ex on the Beach’-baben troede, at hun skulle dele resten af sit liv med Nicklaes. Selvom hun prøver at vende sine følelser til vrede, så håber hun stadig på alt det bedste for Nicklaes – selvom hun havde håbet, at det bedste blev sammen med hende.
– Jeg troede virkelig, at Nicklaes skulle være far til mine børn. Og han går så fra mig. Han vil ikke snakke med mig, konstaterer hun.
LÆS OGSÅ: Arvelig sygdom: Nu mærker ‘Ex on the Beach’-babe hjerteproblemer
Udover at Amanda hele tiden har håbet på, at han ville ombestemme sig, har hun også håbet på, at Nicklaes ville vente med at dele det, at de ikke længere er kærester, for hun har brug for mere tid og er ikke klar til at forholde sig til den store opmærksomhed og de mange spørgsmål, når hendes hjerte er så knust.
– Jeg er ikke klar til at blive ringet op af pressen. Jeg er ikke klar. Men så slår det mig, at det her er jeg for god til. Jeg er for god til at sidde og tude fra morgen til aften, siger Amanda, der prøver at fokusere på de gode ting, der sker i hendes liv.
Ikke set i ‘Paradise Hotel’: Nu deler Freja Rømer egne videoer