Adelina er ikke i tvivl: Det var det værste ved ekspeditionen

Adelina var i chok, da hun røg ud af ‘Robinson Ekspeditionen’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. oktober 2021 kl. 14:55

Adelina Igrishta medvirkede i den sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’, som man for tiden kan følge på TV3. Det var en oplevelse, hun ikke fortryder, men på mange måder var turen til Den Dominikanske Republik også en meget hård omgang.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i dyb sorg: Det er alt for tidligt

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Adelina fortæller om at være med i ‘Robinson Ekspeditionen’…

Især var det hårdt, da hun skulle forlade øen efter ø-rådet. Her var hun faktisk i en form for choktilstand, da hun ikke havde set det komme, at hele holdet ville gå bag hendes ryg.

LÆS OGSÅ: Snyd i ‘Robinson’: Peter, Anders og Ralf forklarer

I dag husker hun stadig tilbage på situationen, som noget af det mest ubehagelige.

– Når man ryger ud, ryger man ud, og så ser man ikke de andre, og man ved faktisk ikke, hvad der er sket. Så på daværende tidspunkt var jeg meget bekymret for, om jeg havde såret nogle af de andre, eller om der var en bestemt årsag til, at jeg skulle ud. Havde jeg været træls? Havde jeg været nederen over for dem? Jeg kunne jo godt lide dem og havde ikke lyst til, at de ikke brød sig om mig, forklarer Adelina i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ralf hastekørt på hospitalet: Alt blev fjernet

Derudover syntes hun også, at det var en udfordring at bevise sin værdighed, når man er en kvinde på 157 centimeter, og derfor har en helt anden højde og drøjde end mange af de andre deltagere.

– Så skal man bare kæmpe lidt mere end en muskuløs mand for at vise sit værd. Det, synes jeg bare, er lidt ærgerligt, for det kan være, man kan nogle andre ting end at løfte tungt, siger Adelina.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne overrasker: De forlader konkurrencen