‘Robinson’-Ralf hastekørt på hospitalet: Alt blev fjernet

Ralf Østergaard Christensen bliver kørt på hospitalet, da han pludselig får det virkelig skidt.

Af Rikke Lynge - 18. oktober 2021 kl. 21:50

I dagens afsnit af ‘Robinson’ får Ralf nogle piller mod svimmelhed, og han gennemfører dysten, selvom han stadig har det dårligt, og dagen efter får han det endnu værre.

– Dagen efter skal vi i ø-råd, og på vej dertil får jeg det rigtig dårligt. På et tidspunkt er vi i et venteområde, inden vi skal ind til ø-rådet, og der kommer jeg ned på jorden og får benene op. Der er en læge, der kigger på mig, og han siger til mig, at min hvilepuls er på 39, og jeg har det virkelig dårligt. Til sidst kan jeg ikke forstå, hvad de andre siger, og så kan jeg ikke huske mere. Det næste jeg husker er, at jeg vågner på sygehuset, fortæller Ralf til HER&NU.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: ‘Robinson’-deltagere fik medicin midt om natten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ralf fortæller om ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig skade: Sådan går det Tina Lund i dag

I programmet ser man Ralf blive kørt væk i en kørestol, men det husker Ralf ikke selv.

– Jeg vågner om natten inde på en stue, og alt er fjernet. Jeg har kun et dropstativ i hver arm. Jeg kan huske, at jeg var virkelig forvirret. Jeg ved ikke, om jeg har sovet eller været bevidstløs. Jeg lå pludselig helt beskidt i en seng. Da jeg kommer ud på toilettet er spejlene skruet ned, og alt er fjernet, og så siger jeg til vores deltageransvarlige “jeg fornemmer, jeg stadig er med i spillet?”, for alt var bare fjernet, forklarer Ralf, der ikke får særbehandling, selvom han er indlagt.

LÆS OGSÅ: WHAT! Så meget har Simon Jul tabt sig

Ralf måtte ikke se sig selv i spejlet, og han måtte heller ikke få mad eller næringsrigt væske. Ifølge Ralf går der mange tanker igennem hovedet.

– Jeg tænker mange ting, for vi er jo blevet bidt af forskellige insekter, så jeg tænker først, om jeg er blevet forgiftet. Jeg har ikke prøvet at have det så dårligt før. Jeg bliver også bekymret, når jeg ser lægen blive bekymret over min puls og mit blodtryk, fortæller Ralf, der blot få timer senere skulle afgøre, om han ville tilbage i ekspeditionen eller ej.

Ralf tager beslutningen om at fortsætte, hvilket kan ses i klippet fra næste uges program, hvor Ralf står på stranden igen. Beslutningen blev taget af Ralf alene, selvom produktionslederen var bekymret, og meget komisk var lægens sidste ord til Ralf, at han skulle fokusere på at få noget mad, hvilket er svært i ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard opdagede knude efter vægttab i tv-program