IKKE SET PÅ TV: Adelinas krop gik i chok efter Ø-Rådet

Adelina var i en form for choktilstand, da hun blev stemt ud af ‘Robinson Ekspeditionen’.

Af Rikke Lynge - 20. september 2021 kl. 21:55

I dagens afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’ er det Adelinas tur til at forlade øen, og det kommer meget bag på hende, at hele holdet gik bag hendes ryg.

– Jeg vidste slet ikke, jeg var udsat, fortæller Adelina til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe klar til ‘Forsidefruer’: Vil være veninder med Janni Ree

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Adelina fortæller om sin tid i ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: WOW: 4 kærestepar i ny sæson ‘Paradise’

Selvom Adelina virker fattet til Ø-Rådet og svarer roligt på alle spørgsmål, og hun giver sig tid til at sige farvel til alle, så var hendes krop gået i chok.

– Det lyder helt voldsomt, når man siger det, men jeg føler, at jeg så mit liv passere revy, jeg var i en oprigtig choktilstand. Det var først flere uger senere, jeg kunne huske, hvad vi snakkede om, da vi sad til Ø-råd, forklarer Adelina og uddyber:

– Jeg troede, jeg skulle besvime. alting er så intens dernede, og man føler virkelig, at det er liv eller død at tilhøre en gruppe, så der var lige et tidspunkt, hvor jeg var sikker på, at jeg ville falde om. Jeg gjorde virkelig alt for at virke fattet, men inderst inde var jeg svimmel, og jeg kunne sagtens gå hen og kaste op.

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor afslører kønnet

Efterfølgende har Adelina reflekteret over, hvad der skete, og hun er nu i stand til at sætte ord på.

– Der var en form for smerte i det, for jeg var slet ikke klar til at forlade ekspeditionen, og for mit vedkommende, der aldrig har prøvet at blive valgt fra, så følte jeg mig sindssygt ydmyget og super ked af det. Det er også det her med, at det skulle slutte så tidligt, for jeg kender mig selv, og jeg havde forventet noget andet, fordi jeg er en pige, der er i god form, og jeg havde ingen issues med nogen, så det virkede helt off, at jeg skulle ud, forklarer Adelina.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: TV3 ændrer ny sæson ‘Robinson’

Adelina troede, hun stod i en alliance med Svensson, Martin og Laila, og især Svensson er hun skuffet over.

– Det man ikke ser på tv er, at Svensson virkelig har pisket en stemning op omkring, at han mega gerne vil stå sammen med mig, Martin og Laila. Der var stor hype omkring, at han sindssygt gerne ville spille sammen med mig, men det ser man ikke så meget. Jeg tror også, det er derfor, han har dårlig smag i munden bagefter, fortæller Adelina, der godt havde luret, at Svensson var begyndt at opføre sig anderledes.

– Han kigger meget ned i jorden, når jeg talte med ham og Martin. Der er et tidspunkt, som ikke er filmet, hvor jeg spørger Svensson, om der er noget galt, fordi han virkede underlig, men hvor han bare siger, at han er træt, så det kom bag på mig, at jeg skulle ud, og jeg var ked af det lang tid efter, fortæller Adelina, der i dag har det godt med alle deltagerne.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor har ‘Robinson’-Ralf forbinding på