‘Årgang 20’-par deler glædelig nyhed

I det nye år går familien fra tre til fire.

Af Rikke Lynge - 14. december 2021 kl. 12:01

Maria og Nikolaj fra TV 2-programmet ‘Årgang 20’-parret, der er efterfølgeren af ‘Årgang 0’, har delt en glædelig nyhed på Instagram. I det nye år går de nemlig fra at være en familie på tre til fire.

– Der har været lidt stille herinde de sidste par uger, og ja grunden er, at vi venter os endnu et familiemedlem, skriver Maria på Instagram til et scanningsbillede.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-par har endelig fået svar: Sønnen er autist

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lisbeth og Ralf fortæller om deres jul. 

LÆS OGSÅ: Grådkvalt reality-stjerne: Hun er ved at forsvinde fra mig

Maria har indtil videre haft en hård graviditet.

– Den her graviditet har indtil nu været lidt af en prøvelse, fordi jeg har lidt af Hyperemesis (kraftigt graviditetskvalme og talrige opkastninger). Jeg har kastet op 10-15 gange i døgnet, og jeg har været mere eller mindre lænket til min seng. Det har været hårdt for mig, men også for familien. Gudskelov for at jeg er gift med Nikolaj, men også for alle dem i mit netværk, der har gjort en kæmpe indsats for at hjælpe mig og hjælpe med Solvej i en tid, hvor jeg hverken har kunne passe på mig selv eller Solvej, fortæller Maria.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og datteren får debut sammen i ny film

Maria er nu begyndt at få det bedre, selvom hun ikke er tiptop, som hun selv udtaler det.

– Men jeg er tilbage på arbejde, og min kvalme er håndterbar, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning taler ud om sit øgenavn: Glad i Gucci

Parret, der blev gift i starten af oktober 2021, venter deres andet barn i juni 2022. Så enten er baby undfanget omkring bryllupsnatten, eller også var Maria allerede gravid på sin bryllupsdag.

‘Årgang 20’ er tilbage på TV 2 til januar.

LÆS OGSÅ: Simon Kjærs store aften: Hyldet for heltedåd

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Maria Skødt Bek (@mariaskoedt)