Grådkvalt reality-stjerne: Hun er ved at forsvinde fra mig

En af nøglepersonerne i Gustavs liv er ikke den samme længere, og det er svært for reality-fyren.

Af Louise Vilsbøl - 14. december 2021 kl. 9:00

Det er nok næppe gået nogen af følgerne snæse forbi, at Gustav Salinas har et meget nært forhold til sin mormor. Men hun er en aldrende dame på 94, og forleden ramte det den ellers så smilende Gustav, som ikke kunne holde tårerne tilbage.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen hyrer ny kæreste til ‘X Factor’

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Karsten Ree fortæller, at han snart skal dø.

–  Jeg græd, fordi jeg altid plejer at kunne styre alt i mit liv, for jeg har altid lært, at hvis man arbejder hårdt for tingene, så skal tingene nok lykkes for en. Men for første gang i mit liv følte jeg mig virkelig magtesløs. Og jeg føler, at jeg er ramt af dårlig samvittighed i forhold til min elskede mormor. Siden hun flyttede på plejehjem, har jeg slet ikke besøgt hende så meget, som jeg gerne ville, skriver Gustav i et hjerteskærende opslag og fortsætter:

– Og grunden til, at jeg ikke har det, er fordi jeg virkelig ikke kan klare, at hver eneste gang, jeg besøger hende, så kan jeg se, at hun er ved at forsvinde fra mig. Så selvom jeg er der næsten hver uge, så føler jeg ikke, at det er nok, hvis man sætter det op imod hvor meget, hun betyder for mig.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Singletown’-par snød i programmet

Kan ikke holde sit løfte til mormor

Ifølge opslaget, så er hun begyndt at bytte rundt på navne og kan ikke altid huske, hvad de taler om. Det får Gustav til at føle sig magtesløs og sårbar.

– Jeg lovede hende den gang, jeg var 10 år, at når jeg blev stor, så ville jeg købe et kæmpe hus til hende og hun skulle aldrig mangle noget. Og nu sidder hun på et plejehjem som den smukkeste blomst, der mister blade for hver dag, der går. Og intet kan jeg gøre. Jeg har ikke kunnet opfylde hendes ønske om at købe et stort hus. Men jeg har kunne opfylde et andet stort ønske, hun havde. Nemlig at tage på D’anglettere. Det gjorde vi for nogle år siden, hvor vi spiste, grinte og drak champagne, afslører han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kia udskrevet: Derfor har jeg ikke set min søn i et halvt år

– Min mormor og jeg har et meget stærkt bånd. Hun har altid troet på mig, og hun er en af de grunde til, at jeg er så selvsikker i dag. Jeg tror, jeg har fundet ud af, at mit svageste punkt er, når jeg ikke kan styre livets gang. Og det er hårdt at acceptere, når det omhandler dem, man virkelig elsker

Se hele Gustavs opdatering herunder:

Læs mere om