Mascha Vang og datteren får debut sammen i ny film

Iværksætter og blogger, Mascha Vang, har brugt det meste af efteråret på dansegulvet i ‘Vild med dans’, men hun har også haft en lille sidegesjæft med sin datter

Af Lotte Knudsen - 13. december 2021 kl. 12:59

Hvis du skal i biografen og se animationsfilmen ‘Syng 2’, som har premiere den 22. december, skal du spidse ører: Mascha Vang og datteren, Hollie Nolia på 9 år, lægger nemlig stemme til to af karaktererne.

– Tidligere på året indtalte Hollie Nolia og jeg stemmer til nogle af karaktererne på den nye animationsfilm SYNG 2, og det var altså en ret sjov og hyggelig mor/datter ting. Glæd jer til at se den! Det er ikke nogen hovedroller, men alt tæller jo, skriver Mascha Vang på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: ‘X factor’-deltager viser sin krop frem: Skal jeg opereres?

Gunnvør fortæller om den nye sæson af ‘Forsidefruer’ på den røde løber til forpremiere på ‘House of Gucci‘…

Det er ikke første gang at Mascha Vang og Hollie Nolia lægger stemme til en animationsfilm. Iværksætter-datteren lagde for første gang stemme til en animationsfigur i filmen ‘Hotel Transylvania 3’, da hun var fem. Ligeledes har Mascha Vang også tidligere ‘dubbet’, og Hollie Nolias far, racerkøreren Nicolas Kiesa, har også lagt stemme til et par ‘Cars’-film.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager kørt galt

Se Instagram opslaget herunder, hvor Mascha Vang skriver om filmen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af MASCHA VANG (@maschavang)

Læs mere om