Simon Kjærs store aften: Hyldet for heltedåd

Simon Kjær blev hyldet for sin indsats da Christian Eriksen kollapsede med hjertestop.

Af Nikolaj Vraa - 12. december 2021 kl. 14:55

Hele salen klappede, da Simon Kjær, 32, blev hyldet af værten Didier Drogba ved Ballon d’Or-ceremonien. Kjær, der blev nummer 18 på listen over de bedste fodboldspillere i 2021, fik en ekstraordinær ros for sin indsats, da Christian Eriksen kollapsede med hjertestop i Parken.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Karsten Ree fortæller, at han er bange for at miste synet på grund af sin sygdom.

– Jeg vil fremhæve en mand, der gjorde en forskel i år. Denne mand er en helt. Dette er større end fodbold. Dette er større end os. For mig er det højdepunktet i 2021, lød det rørende fra fodboldlegenden Drogba ved prisuddelingen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne afslører graviditet

Selv om Simon Kjær blev glad for hyldesten, så håber han også snart at kunne lægge den traumatiske episode bag sig.

– Det var en meget speciel aften. Jeg vil bære det med mig resten af livet. Det var første gang, jeg deltog ved en Ballon d’Or-kåring. Med hensyn til Eriksens ulykke ønsker jeg langsomt at komme videre. Det er en personlig hændelse, som jeg langsomt er nødt til at gemme væk, sagde han bagefter til Sky Sport.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard søger julehjælp

Læs mere om