10 ultimative tømmermændsfilm-og serier

Vi har fundet en række fantastiske tømmermændsfilm, der kan nydes i dag sammen med masser af fastfood.

Af Emilie Holm Egebro - 1. januar 2018 kl. 12:55

Blev årets sidste dag også fejret med et brag hos dig?
I dag er dedikeret til tømmermænd, Netflix og junkfood, hvor du med god samvittighed skal slænge dig på sofaen og med et dunkende hoved blive underholdt – uden at skulle tænke for meget.
Derfor har vi været en tur i gemmerne hos Netflix og samlet en liste med de 10 ultimative tømmermændsfilm–og serier, som er underholdende, letfordøjelige og kræver minimal hjerneaktivitet.
God fornøjelse og god bedring!
SE TRAILEREN: Kultserie får ny sæson på Netflix
‘Tømmermænd i Vegas’
Hvad der sker i Vegas, bliver i Vegas – når du ikke kan huske, hvad der skete aftenen før. Da de tre venner endelig vågner op efter en vild polterabend, kan de ikke finde deres bedste ven, som skal giftes. Perfekt underholdning til tømmermændene – der kun kan få gårsdagens beslutninger til at blegne.

Foto: Netflix


‘Modern Family’
Hvad kræver det at holde sammen på familien nu om dage? Det samme som altid: Latter og kærlighed. I denne Emmy-vindende sitcom følger vi Jay Pritchett og hans eklektiske familie, mens de håndterer det moderne livs udfordringer i Los Angeles.

Foto: Netflix


‘Bollevenner’
Denne løsslupne romantiske komedie er historien om to travle singler, som forsøger at indbygge sex i deres venskab – minus følelser og forpligtelser. Uforpligtende sex er alt, hvad disse uafhængige venner kræver. Men kærligheden har det med at snige sig ind på folk.
LÆS OGSÅ: Mystisk Netflix-serie fanger fra første øjeblik

Foto: Netflix


‘Master of None’
Gode venner, hotte nye spisesteder, spontane eventyr. Han lever det gode liv, men er klar til at hæve niveauet. Dev forsøger at få gang i sin skuespilkarriere og forbedre sine datingchancer med hjælp fra sin brogede venneskare i denne Emmy-vindende serie.

Foto: Netflix


‘White Collar’
For at undgå at komme i fængsel vælger en særdeles velklædt svindler at hjælpe en FBI-agent med at fange andre velklædte tyve – men han har et skjult motiv. En perfekt binge-worthy serie til tømmermændene.
Se traileren: Royalt drama vender tilbage med ny sæson

Foto: Netflix


‘Venner’
Sitcomhittet ‘Venner’ følger seks venner i tyverne og deres glæder og sorger på jobbet, i kærligheden og i livet generelt på 1990’ernes Manhattan. ‘Venner’ kan ikke genses for mange gange – og med 10 sæsoner, er det den helt perfekte underholdning til hele dagen.

Foto: Netflix


‘Drengerøve’
Fem barndomsvenner mødes igen efter 30 år i et hus ved en sø for at mindes deres gamle basketballtræner, og de opfører sig meget ungdommeligt for deres alder.

Foto: Netflix


‘How I Met Your Mother’
Teds søgen efter kvinden i sit liv fortælles næsten udelukkende i flashbacks, når den voksne Ted fortæller sine børn, hvordan han mødte deres mor. ‘How I Met Your Mother’ bliver aldrig kedelig underholdning.

Foto: Netflix


‘Bright’
I et L.A. fyldt med racespændinger falder en menneskebetjent og hans ork-partner over en magtfuld genstand og bliver involveret i en profeteret bandekrig. ‘Bright’ er Netflix’ første blockbuster og et must-see for enhver der elsker action.
LÆS OGSÅ: Ny ‘South Park’-sæson får dansk premiere

Foto: Netflix


‘Orange is the New Black’
Fra skaberen af Weeds er denne Emmy-belønnede serie om en privilegeret New Yorker, der indhentes af sin fortid og ender i et kvindefængsel. Har du endnu ikke kastet dig over ‘Orange is the New Black’? Så er det bare at komme i gang
 
LÆS OGSÅ: Mere top-sci-fi i vente: Dét skal du se på Netflix!
LÆS OGSÅ: Dét kan du glæde dig til på Netflix