Dét kan du glæde dig til på Netflix

Her kan du se, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på Netflix i denne uge!

Af Louise Andersen - 9. december 2017 kl. 15:55

Premiere

(Foto: Netflix)


Bright
Filmen foregår i en verden hvor mennesker og overnaturlig væsner som orker, elver, alfer og feer lever side om side, hvori mennesket Ward leder politiafdelingen, som håndterer kriminelle handlinger hvori der indgår magi. I samarbejde med orken Jakoby, som også er i politienheden, får de til opgave at finde et våben som alle er parat til at dræbe for at få fingrene i.
Bonusinfo
Den menneskelige politimand, Ward, spilles af Will Smith, og filmen er instrueret af David Ayer, som også står bag bl.a. Suicide Squad.
Det rygtes, at filmen har et budget på intet mindre end $90 millioner dollars og det er dermed den største filmsatsning fra den amerikanske filmtjeneste nogensinde. Netflix har endvidere angiveligt betalt $3 millioner alene for manuskriptet af Max Landis.
– Hvad: ‘Bright’
– Hvem: Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace m.fl.
– Hvornår: Har premiere den 22. december
– Hvor: Kan ses på Netflix
LÆS OGSÅ: BAKING NEWS: ‘Den store bagedyst’ får ny sæson

Aktuel

(Foto: Netflix)


El Chapo
Serien går i dybden med narkobaronen Joaquin ‘El Chapo’ Guzmans livshistorie – en af verdens mest berygtede kriminelle. Gennem et tidsrum, der strækker sig over tre årtier, får vi et indblik i hans kriminelle liv; Fra da han var et lavt medlem af Guadalajara-kartellet, hans vej til magten og hans ultimative undergang.
– Hvad: ‘El Chapo’
– Hvem: Marco de la O, Humberto Busto, Alejandro Aguilar m.fl.
– Hvornår: Har premiere 15. december
– Hvor: Kan ses på Netflix
LÆS OGSÅ: HAHA! Det hed ‘Landmand søger kærlighed’ først

Kender du…?

(Foto: Netflix)


Christmas Inheritance
Før den ambitiøse arving, Ellen Langford, kan arve sin fars gavevirksomhed, skal hun aflevere et specielt julekort til sin fars tidligere partner i Snow Falls – den hjemby, hun aldrig har kendt til. Da en snestorm trænger sig på, strander hun på byens kro, og her opdager hun, hvad julen i virkeligheden handler om.
LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’

Nu på Netflix

‘Skønheden i alting’: En marketingchef, der kæmper med tabet af sin datter, finder mening med livet ved at skrive breve, mens han kolleger forsøger at få ham til at konfrontere sorgen.
‘Dirty Granpa’. En sippet advokat, der skal giftes, må på en bilrejse med sin bedstefar, som for nyligt er blevet enkemand.
LÆS OGSÅ: Dét kan du glæde dig til på Netflix