WOW! Så vildt et værelse har Bendtners søn

I Bendtner og Philines 455 kvadratmeter hjem skal Bentners søn, Nicholas, ikke mangle noget.

Af Lærke Stræde - 27. oktober 2020 kl. 16:57

Nicklas Bendtner, 32, og kæresten Philine Roepstorff, 27, er rykket fra centrum af København til landlige omgivelser i Nordsjælland, og med de sammenlagt 455 kvadratmeter med tilhørende park og egen sø, er der endelig plads til, at Bendtners søn, Nicholas, kan få sin egen base.

I det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine’ på Dplay viser parret Nicholas’ værelse frem, og Bendtners lykke er ikke til at skjule.

LÆS OGSÅ: ‘Hjerteflimmer’ vender tilbage

– Det har klart været en af de vigtigste ting for mig, at Nicholas kunne få sit eget værelse. Det har været enormt svært for ham og for os at være i lejligheden, fordi der ikke er så meget plads. At han nu kan få sin egen base, sin egen seng og få sat playstationen til, det er noget, jeg har set rigtig meget frem til, lyder det fra den stolte far.

Rummet er et stort og lyst værelse med tilhørende toilet, bad og balkon, som Nicholas kan have for sig selv. Den 10-årige søn får også rig mulighed for at boltre sig i den herlige natur i form af egen park på lidt over to hektar. 

LÆS OGSÅ: Janni taler ud om skænderi med Karsten Ree: Jeg bliver sindssyg

Se klippet herunder, hvor Bendtner og Philine viser Nicholas’ værelse frem. Det fulde afsnit af ‘Bendtner & Philine’ kan ses på Dplay allerede nu.

LÆS OGSÅ: ‘Forhøret’ er klar med nyt stjernecast
LÆS OGSÅ: Stine får meget opmærksomhed: Det er overvældende

LÆS OGSÅ: Niels har sagt sit job op: Starter uddannelse for at være tæt på Stine