SE BILLEDERNE: Bendtner og Philine flytter på landet

Fodboldspilleren og modellen ejer nu et stort hjem i en to hektar stor privat park med egen sø. Se den vilde grund i billedgalleriet.

Af Nikolaj Vraa - 16. maj 2020 kl. 9:00
Nicklas Bendtner, 32, og kæresten Philine Roepstorff, 27, er rykket fra centrum af København til landlige omgivelser i Nordsjælland. Lyden af den travle trafik har realityparret dog ikke lagt fra sig. Lejligheden ved Langebro lå på H.C. Andersens Boulevard, Danmarks mest trafikbelastede almindelige vej, og deres nye hjem i Høsterkøb i Nordsjælland ligger lige op ad den firesporede Helsingørmotorvej.
Til gengæld har de fået meget mere plads at boltre sig på og ikke mindst en masse herlig natur form af egen park på lidt over to hektar. Det stråtækte hus er bygget i 1934, men de sammenlagt 455 kvadratmeter blev for få år siden renoveret fra kælder til loft. Den forrige ejer har siden 2014 forsøgt at sælge huset adskillige gange, senest i december sidste år, hvor det var på markedet for 13,9 millioner kroner. Om det er den pris Bendtner har betalt, har ikke været muligt at få oplyst.
LÆS OGSÅ: Populært TV 2-program caster lige nu til sæson 2
Uanset hvad prislappen har lydt på, så har den tidligere landsholdsspiller fået noget for pengene. Når man træder indenfor, bliver man budt velkommen i en stor og præsentabel hall med sorte sildebensklinker og fritlagte bjælker. I forskudt plan og i åben forbindelse er et smukt køkken, opholdsstuer og bibliotek, dobbelte franske terrassedøre og udgang til stor og delvis overdækket terrasse med en fantastisk udsigt til parken, der har en sø.
Via hallen på den nordlige side er der indrettet to kontorer, hvoraf det ene har udgang til en mindre terrasse med udsigt til folden. I denne længe er der ligeledes vinrum, gæstetoilet og gæsteafdeling med badeværelse med brus. Første sal indeholder repos, fordelingsgang og to mindre værelser, der er velegende til børn. Derudover stor forældreafdeling med walk in closet samt stort badeværelse med karbad, bruser og damp.
Hertil kommer to nyopførte bygninger, der også er stråtækte, som kan anvendes til gæsteboliger eller kontorer. Derudover er der også en garage med plads til adskillige store biler af den type, som Nicklas Bendtner under at køre i.
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-par siger farvel
LÆS OGSÅ: Geggo sætter ord på sin abort: Jeg fik voldsomme smerter

Læs mere om