‘Forhøret’ er klar med nyt stjernecast

‘Forhøret’ sæson 1 var en stor succes på Viaplay, og netop nu optager holdet bag sæson 1 endnu en sæson.

Af Rikke Lynge - 21. oktober 2020 kl. 9:45

Optagelserne til sæson 2 af ‘Forhøret’ er netop ved at blive optaget i København og foruden Trine Dyrholm i hovedrollen lover serien et stjernecast bestående af store kendte skuespillere som Ulrich Thomsen, Dar Salim, Pernilla August, Danica Curcic, Fanny Bornedal, Olaf Johannessen og Søren Malling.

Sæson 2 starter fire uger efter tidspunktet, hvor sæson 1 sluttede. Vi møder Bjørns (Ulrich Thomsen) kone Susanne (Trine Dyrholm), der forsøger at komme sig over det tragiske tab af sin datter.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år

Handlingen tager for alvor fart, da Susanne genoptager sit arbejde som psykolog. Da hun lægger en klient i hypnose i forbindelse med et banalt rygestop, åbner hun en dør ind til hans underbevidsthed. Manden afslører under hypnosen, at han har slået en række unge kvinder ihjel for penge – og at han allerede har bestilling på et nyt offer. Hans afsløring får Susanne til at kaste sig ud i en livsfarlig rejse gennem en kynisk underverden for at forhindre, at en ung uskyldig pige bliver dræbt. Men ingen er uskyldig – heller ikke Susanne.

LÆS OGSÅ: WOW! Så meget tjener de danske skuespillere i Hollywood

– Det er første gang i mit filmiske liv, at jeg direkte fortsætter arbejdet med en historie, så at få lov til at gøre det med Trine og et cast af Danmarks vildeste og dygtigste skuespillere er en kæmpe fornøjelse. Samtidig har det givet os mulighed for at afsøge helt nye sider af formatet. I denne sæson er vi på en rasende jagt efter en morder, hvor mørket sænker sig om vores hovedperson og trækker hende mere og mere ind i krimien – indtil hun til sidst selv er den jagede, der må kæmpe for sit liv. Med Trine i centrum bliver det en vild tur! Det er fedt at være i gang, siger Christoffer Boe, der har skrevet og instruerer serien, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels efter ‘Landmand søger kærlighed’: Vi er flyttet sammen

– Den første sæson af Forhøret’ var en stor succes på Viaplay, og vi er fulde af forventning til den nye sæson. Med Forhøret’ er vi lykkedes med at præsentere vores seere for en helt unik oplevelse – ikke kun på grund af det uhørt stærke cast, men også fordi det er en serie, som både indholds- og udtryksmæssigt tør gå helt nye veje, siger Filippa Wallestam, EVP and Chief Content Officer, Nordic Entertainment Group i en pressemeddelelse.

Forhøret 2′ optages i København og har forventet premiere i slutningen af 2021 på Viaplay. Serien er skrevet og instrueret af Christoffer Boe og produceres af Miso Film ligesom sæson 1.

LÆS OGSÅ: WOW! Derfor blev denne konkurrence forbudt i ‘Robinson’