WOW: Så meget ligner Irina Kim Kardashian

Irina har før fået af vide, at hun vil være den danske Kim Kardashian, nu gør hun sit ypperste for at ligne så meget som muligt.

Af Rikke Lynge - 12. april 2020 kl. 10:55

Fredag den 27. marts havde en ny sæson af ‘Keeping up with the Kardashian’ premiere på TV 2 Play.
I det første afsnit bliver Kim lidt for gode venner med Khloes eks, hvorfor Khloe er nødt til at slå i bordet og sætte nogle grænser. Kylie forbereder sig på at lancere Kylie Cosmetics x Balmain samarbejdet ved Paris Fashion Week, men da Kylie pludselig bliver syg, bliver Kris meget bekymret for, om Kylie overhovedet kan tage afsted til Paris. Desuden stiger spændingen for alvor, når Kim og Khloe konfronterer Kourtney med hendes nye attitude, hvilket leder til en heftig kamp mellem søstrene.
LÆS OGSÅ: Irina giver Kim Kardashian kamp til stregen
En stor fan af serien er Irina ‘The diva’ Olsen, der på sin Instagram viser sin passion for programserien.
–  Jeg har allerede set denne sæsons 1. afsnit. OH THE DRAMA! I ved jo, at jeg elsker deres glam, skriver Irina i et opslag og afslører, hvilket make up hun har brugt til at efterligne Kim.
LÆS OGSÅ: CHOK: Irina skulle giftes med en russer
Irina vil ikke afsløre for meget, men opfordrer alle til at se med, så hun sammen med en masse kan vende de kommende afsnit.
– Vi skal i hvert fald snakke om de kommende afsnit over morgenkaffen! Elsker looket, skriver Irinas lillesøster Victoria som en kommentar til Irinas opslag.
LÆS OGSÅ: Mai Manniche efter corona-shitstorm: Jeg frygter ikke, at mit brand tager skade
Se Irinas look herunder og vurder selv, hvor meget hun ligner Kim.


LÆS OGSÅ: Ærlige Nathalie: Derfor skal min mor ikke med til fødslen af min…
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson om at være i karantæne: Jeg savner andre mennesker

Læs mere om