Rikke Gøransson om at være i karantæne: Jeg savner andre mennesker

‘Paradise Hotel’-værten Rikke Gøransson er i karantæne efter en ferie til Nepal, og selvom hun holder humøret oppe, så savner hun andre mennesker.

Af Rikke Lynge - 29. marts 2020 kl. 18:56

Rikke Gøransson er for få dage siden hjemvendt fra Nepal sammen med sin kæreste Tommy-Lee Winkworth. De to skulle have været på deres drømmeferie sammen, men den ferie blev ødelagt, da Statsministeren opfordrede alle rejsende til at komme hjem.
Siden Rikke er kommet hjem, har hun og kæresten været i karantæne sammen, og selvom de forsøger at få det bedste ud af det, så er der meget fra den normale hverdag, som ‘Paradise’-værten savner.
LÆS OGSÅ: Mariyah på date med ‘Paradise’-Tobias: Jeg hader andre menneskers børn
– Jeg er en smule ked af ikke at kunne mærke solen på min hud eller løbe i det fri. Jeg savner mit arbejde på MTV Radio og glæder mig til at være tilbage, når min karantæne er slut den 31. Normalt sidder jeg næsten aldrig stille og bruger min krop intenst 1 1/2 time om dagen. Ydermere lader jeg op sammen med andre mennesker og savner mine venner meget nu, skriver Rikke i et Instagram-opslag.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har født: Det hele gik så stærkt

Tænker på dem, der er alene

Rikke kan ikke lade være med at sende en ekstra tanke til de mennesker, der sidder alene i karantæne i en lejlighed.
– Jeg sender tanker og kærlighed til alle, måske mest til jer, der sidder alene i jeres lejlighed. Hold op hvor er i seje og omsorgsfulde overfor jeres medmennesker. Det kan ikke være nemt ikke at have menneskelig kontakt. FaceTime kan selvfølgelig lidt, men det erstatter ikke kram, kys eller kontakt med et andet nervesystem. Jeg selv har det ok, og er taknemmelig over at være sammen med min kæreste i det her, skriver Rikke.
LÆS OGSÅ: GOOD NEWS: Mascha Vang giver opskriften på en god røv

 

Vis dette opslag på Instagram

 

………..⏸????‍♀️ Sender tanker og kærlighed til alle , måske mest til jer der sidder alene i jeres lejlighed , hold op hvor er i seje og omsorgsfulde overfor jeres medmennesker. Det kan ikke være nemt ikke at have menneskelig kontakt, FaceTime kan selvf lidt, men det erstatter ikke kram, kys eller kontakt med et andet nervesystem. Hvis man oven i købet ikke har altan, have eller teresse… ja så, hmm… er det face ud af vinduet..? Jeg selv har det ok, er taknemmelig over at være sammen med min kæreste i det her….omend en smule ked af ikke at kunne mærke solen på min hud eller løbe i det fri. Jeg savner mit arbejde på @mtvradio_dk og glæder mig til at være tilbage når min karantæne er slut d. 31. Normalt sidder jeg næsten aldrig stille og bruger min krop intenst 1 1/2 time om dagen… ydermere lader jeg op sammen med andre mennesker og savner mine venner meget nu. Er blevet gode venner med Rema 1000s app. Nemlig og Wolt. @viaplay står for underholdningen, og 1 times yoga og bagning holder mig i balance. Hvad gør du i øjeblikket for at holde balance i krop og sind??? #corona #quarantine #love #hejhej #denmark

Et opslag delt af Rikke C. Gøransson (@rikkegoeransson) den

Læs mere om