CHOK: Irina skulle giftes med en russer

Hvis det havde stået til Irinas mor, havde Morten ikke haft meget held i sprøjten.

Af Louise Vilsbøl - 31. januar 2020 kl. 8:55

I det nyeste afsnit af ‘The Olsens’ fortæller Morten og Irina om, hvordan de faktisk havde alle odds imod sig, da de lige havde mødt hinanden. Det var tilbage i 2014, og her havde Irinas mor netop meldt hende til et russisk tv-program, hvor man skulle blive gift.
LÆS OGSÅ: Irina har ingen kontakt til sin far: Hårdt for familien
Det kunne seerne følge i programmet ‘Mig og min mor’, men hvad man ikke vidste var, at Irina faktisk tre uger forinden havde mødt ham, hun skulle ende med at blive gift med.
– Jeg stod i den situation med min mor, hvor vi skulle til Rusland og optage et program, der hed ‘Lad os blive gift’, og det var noget, min mor havde meldt mig til, så jeg sagde til Morten, lige inden vi var ved at blive kærester, at jeg skulle lige til Rusland og være med i et program, hvor jeg skal giftes, fortæller Irina, og hendes mor forklarer:
– Jeg kan ikke sige, at det var meningen, at nu skulle hun giftes, men hun skulle have en chance for at møde en, hun havde måske lidt mere tilfælles med, selvom hun har boet 20 år i Danmark.
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg var kun 14
Moren indrømmer, at det nok ikke var det bedste indtryk, Morten fik af sin kommende svigermor der, og Morten selv var da heller ikke begejstret for situationen, selvom Irina fastholder, at han virkede ret uberørt.
– Det var noget, hun havde sagt ja til inden – håber jeg. Jeg har aldrig fået den fulde historie, men jeg var pissed, lyder det fra Morten.
Se det sjove klip herunder, hvor man også kan gense Irina i det russiske program, og se det helt nye afsnit af ‘The Olsens’ på DPlay fredag.
LÆS OGSÅ: Irina taler ud om forholdet til sin far: Derfor har vi ingen kontakt

 

Læs mere om