WOW: Gustav får klient til at græde

‘For lækker til love’-stjerne og træningscoach Gustav giver sin klient en vild overraskelse.

Af Caroline Grønne Wigdal - 21. november 2019 kl. 16:55

Den altid morgenfriske og energiske Gustav Salinas Andersen har i halvandet år heppet på og coachet sin klient Solveig Bruun. Nu afslutter han deres fælles træningskapitel med at forære Solveig en stor operation, som koster 80.000 kroner. Så stor en overraskelse har han aldrig foræret en klient, skriver han i et opslag på sin Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem
– Hvad vil du sige til, hvis du skal opereres i næste måned? Jeg har besluttet mig for en ting. Jeg vil gerne forære den her operation til dig, siger Gustav.
Ordene får Solveig til at bryde helt sammen og efterfølgende grine og græde på samme tid.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører ny operation: Næsen skal fikses
29-årige Gustav giver sin overraskelse til Solveig under et møde med en overlæge i plastikkirurgi, Anders Ulrik fra AK Nygart, som blandt andet forklarer om procedure og resultat. Da overlægen oplyser prisen, må Solveig sige fra, da de 80.000 kroner er mere, end hvad hun på det tidspunkt har råd til.
Solveig skal igennem to lange operationer, hvor hud skal fjernes, da hendes store vægttab på over 55 kilo har medført maveskind og bryster, der hænger. Operationen skal foretages på privatklinikken AK Nygart.
LÆS OGSÅ: Boris Laursen: Jeg brækker mig over Fie
I videoen herunder kan du se Solveigs reaktion, da Gustav overrasker hende med en operation til 80.000 kroner.