Fie Laursen afslører ny operation: Næsen skal fikses - Her & Nu

Fie Laursen afslører ny operation: Næsen skal fikses

De næste par måneder er der flere større operationer i Fie Laursens kalender.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. november 2019 kl. 17:00

Fie Laursen har før haft seriøse planer om at få sin næse opereret. Men hun fik kolde fødder og lod være. I denne uge har hun så haft en telefonsamtale med sin kirurg i Tyrkiet omkring en næseoperation i begyndelsen af det nye år.
– Jeg vil bare gerne have opereret min næse mindre, siger 23-årige Fie Laursen til Realityportalen.
– Jeg har altid været utrolig ked af min næse. I folkeskolen er jeg blevet mobbet meget med, at min næse er stor og grim. Og jeg bliver stadig mobbet på nettet, hver gang folk får en mulighed. Men jeg kan også godt se, hvad folk mener, uddyber hun.
I første omgange skal en anden kropsdel dog under kniven. Flybilletten er bestilt, og det er fastlagt, at reality-baben rejser til Tyrkiet den 9. december, hvor hun skal havet foretaget Brazilian Buttlift den 10. december hos klinikken Mono Cosmetic Surgery, som Fie har et samarbejde med.
LÆS OGSÅ: Linse tjener kassen: Så meget tager hun for at skrive autografer

Mange meninger om Fies næse

At Fie skal have lavet sin næse har allerede medført en del negative kommentarer på de sociale medier.
– Folk bliver sure og spørger mig, hvorfor jeg dog skal have den lavet. Men jeg holder mig til mine egne tanker og følelser – og jeg føler for at få den lavet. Jeg ved nemlig, hvor glad jeg blev, da jeg fik ændret mine bryster. Derfor er jeg helt ligeglad med, hvad andre mener. Det er min krop, og jeg glæder mig til mine operationer, siger hun.
Hvis alt går som planlagt, bliver næseoperationen til januar eller februar i det nye år, og denne operation skal altså også foregå i Tyrkiet.

Læs mere om