UH! Amalie viser kæresten frem

Nu er forsidefruen klar til at vise sin nye kæreste frem.

Af Emilie Holm Egebro - 31. oktober 2019 kl. 10:34

Da femte sæson af ‘Forsidefruer’ rullede over skærmen tidligere i år, åbnede Amalie op for sit kærlighedsliv. Det viste sig, at Amalie havde fået en mand i sit liv, som hun var meget vild med ham, men det var en ulykkelig romance, da han havde en familie i forvejen.
Efterfølgende afslørede hun, at det ikke var ulykkelig kærlighed længere, da de to var begyndt at date, og da hun i september medvirkede i ‘Til middag hos’, åbnede hun yderligere op for romancen.
– Jeg har jo mødt en fyr nu, men jeg har så valgt, at jeg gerne vil holde det privat, fordi – min fortid. Men jeg har mødt en, og jeg er blevet forelsket i ham, fortalte hun dengang Amalie.
LÆS OGSÅ: Forelsket Amalie: Der er børn i vente
LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is
Når ‘Forsidefruer’ i aften ruller over skærmen, er Amalie klar til at vise sin nye flamme frem:
– Der er jo ingen tvivl om, at jeg er en offentlig pige, og jeg kan rigtig godt lide at dele mit liv med alle dem, der følger mig, og dem, der ser mig på tv. Men jeg synes, det er svært, at jeg skal gå stille med dørene med ham, jeg dater nu, fordi der ikke er nogen tvivl om, at jeg mest har lyst til at vise ham frem til verden og vise, hvor glad og forelsket, jeg er, forklarer hun i afsnittet.
– Nu har vi set hinanden i et halvt år, og vi er jo ikke kærester, forklarer hun til Jackie, da snakken falder på emnet.
LÆS OGSÅ: Janni afslører: Derfor startede konflikten med Amalie
– Hvorfor er I ikke kæreter?, spørger Jackie.
– Fordi vi har bestemt os for, at det vil vi først være, når han flytter ind i sit eget hjem, lyder det fra Amalie, hvorefter hun viser Jackie en masse billeder af fyren.
– Amalie virker rigtig glad for ham, slår Jackie fast.
LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama
Se klippet nedenfor, hvor Amalie viser Jackie billeder af sin flamme, inden du kan se ‘Forsidefruer’ i aften klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Karsten Rees hårde tørn: Forbereder sin død
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-krigen fortsætter: De er ikke mine veninder