WHAT! Ændringer i sidste øjeblik på ‘Paradise’

Hotellets nyeste deltager skal fratage en deltager sin stol kort før partnerceremonien, og der er en helt særlig grund til hendes valg.

Af Amalie Jensen - 1. december 2022 kl. 8:10

I løbet af ugen har paradisoerne sikret sig stole gennem en række kendte børnelege. Men nok som de lige troede, de var i sikkerhed, så bliver der i tro ’Paradise’-stil vendt op og ned på det hele kort før partnerceremonien.

LÆS OGSÅ: Afslører hemmelig aftale bag kameraet i ‘Robinson’

‘Paradise’-gamemasteren Methea har nu smidt de lilla-orange klæder og den stenbesatte maske, og hun er nu tjekket ind på hotellet. Og det bliver med opgaven om at fratage en af de andre deltagere deres stol.

Valget står mellem Victor, Julie Iben, Mads H. og Mads F. Og selvom de andre paradisoer først får Methea at se nu, så har hun i flere dage observeret de andre, og her har særligt én deltager gjort et godt indtryk på hende. Det er Mads F. Og derfor er det også ham, hun paradoksalt vælger at tage stolen fra.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur skal for retten igen

Paradiso mega presset

Methea fortæller dog til en skuffet Mads F, at der er en god grund til det, som han nok skal få senere.

Metheas valg falder dog ikke i hak med Victors planer.

– Jeg er mega presset over situationen. Lukas, Mads F. og jeg har aftalt, at vi minimum skal have to stole, for så kan det ikke gå helt galt, lyder det fra Victor, der nu er den eneste af de tre, der har en stol.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche deler svær besked

Find ud af, hvad den særlige grund er, og hvorvidt Mads F. godtager den, i ‘Paradise’, der kan ses hver tirsdag, onsdag og torsdag på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Børneleg på ’Paradise’: Det var kedeligt