Børneleg sætter to deltagere i stor fare på ’Paradise’: Det var kedeligt

Der er op til tilfældighederne, hvem der ender i fare denne gang, og det falder ikke helt i god jord hos deltagerne.

Af Amalie Jensen - 30. november 2022 kl. 9:06

Legene er stadig i gang på ’Paradise’. Men denne gang får en leg afgørende betydning for deltagernes skæbne på hotellet.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo afslører svimlende husleje

De skal nemlig lege ’Sten, saks, papir’. Efter en række kendte børnelege er Victor, Nina, Sara og Miranda blevet elimineret, og de skal to og to spille bedst ud af tre. Og de to tabere kommer i meget stor fare.

Victor har meget delte meninger omkring, at ‘Sten, saks, papir’ skal afgøre hans skæbne på ‘Paradise’.

– Umiddelbart synes jeg, at det er meget specielt, at vores skæbne afhænger af en ‘Sten, saks, papir’-duel. Det er mere held end taktik. Men på den anden måde er det også fedt, fordi det er anderledes. Jeg synes også, man kunne have valgt at gøre det på en anden måde. Den er lidt fesen. Der er nogle dueller, man kunne efterligne, som er mere udfordrende end ‘Sten, saks, papir’. Så det var lidt kedeligt, fortæller Victor til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche deler svær besked

Ligesom Victor vil mange måske mene, at ’Sten, saks, papir’ er tilfældighedernes spil. Men Miranda vil i hvert fald forsøge at gøre en indsats for at vinde alligevel.

– Jeg skal bare reddes, så jeg har tænkt mig at give mig 110 procent. Jeg skal ikke elimineres, lyder det fra Miranda i klippet, som kan ses øverst i artiklen.

Nina ender dog med at vinde den første kamp.

WHAT: Sine må udskyde fertilitetsbehandling efter ‘Robinson’

– Jeg er glad. Men jeg synes selv, jeg er ret god til at ”keep it cool”, lyder det fra hende.

Find ud af, hvem der ender i fare og hvad det betyder, i ’Paradise’, der kan ses tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 16.00 på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne jubler over babylykke