'Vild med dans'-stjerne aflyser bryllup

‘Vild med dans’-danseren og hendes forlovede er ikke længere et par.

Af Lykke Buhl - 6. marts 2020 kl. 10:09

Den 30-årige ‘Vild med dans’-danser Jenna Bagge er ikke længere sammen med sin forlovede, den 29-årige lærer Benjamin Blume Blaabjerg.
LÆS OGSÅ: Ikke vist i ‘Forsidefruer’: Derfor er stemningen akavet under modeshow
Det skriver Se&Hør, og Jenna Bagge bekræfter overfor Realityportalen, at hende og Benjamin ikke længere er et par og ikke har været det i en måneds tid.
– Vi er bare vokset fra hinanden, så det var et meget udramatisk brud, forklarer Jenna og understreger, at det var en fælles beslutning at afbryde forlovelsen og gå hver til sit, samt at parret stadig er gode venner.
LÆS OGSÅ: CHOK! Tv-holdet fører aggressiv Türker væk fra skænderi med Sarah
Hun og Benjamin stod i en situation, hvor de skulle se på fremtiden som par, og der fandt de frem til, at de var for forskellige og ønskede sig for forskellige ting.
– Efter omstændighederne har jeg det godt, men det er jo altid lidt trist med sådan et brud, lyder det ærligt fra Jenna til Realityportalen.

Jenna Bagge og Benjamin, 2015 (Foto: Michael Stub).


LÆS OGSÅ: De unge mødre’-Sandras lykke: Derfor må jeg beholde mine børn

Flyttet ud

Jenna og Benjamin var sammen i knap seks år. De mødtes på Århus Seminarium, hvor de begge læste til folkeskolelærere, og i juni måned sidste år gik Benjamin så på knæ midt i en brunch derhjemme.
– Han plejer slet ikke at være så romantisk, så det var meget overraskende, fortalte Jenna dengang til Realityportalen, hvor hun også afslørede, at brylluppet formentligt skulle afholdes som en havefest.
LÆS OGSÅ: Fortvivl ikke: ‘Badehotellet’ vender tilbage
Men først i februar i år brast lykken altså, og parret har gennem en fælles beslutning valgt at gå hver til sit. De skilles som venner, og det var også først denne weekend, at Benjamin flyttede ud af parrets fælles lejlighed i Københavns Sydhavn, hvor Jenna bliver boende.
LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye projekt: Reklamerer for sugardating

Ekstra opmærksomhed

I sidste sæson af ‘Vild med dans’ fik Jenna Bagge ekstra meget opmærksomhed, da hun dansede med den bramfrie kok, Umut Sakyra, som i den grad delte vandene hos seerne. Parret valgte midt i sæsonen at trække sig på grund af de mange hårde kommentarer mod Umuts forretning og person. Derudover var det også under sidste sæson, det kom frem, at Jenna og Benjamin var blevet forlovet.

Umut Sakarya & Jenna Bagge i en jive i ‘Vild med dans’ (Foto: Anthon Unger).


LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne får VILD tatovering
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerner: Vi er som søstre