De unge mødre’-Sandras lykke: Derfor må jeg beholde mine børn

I januar fik hun besked om, at begge børn skal fjernes, nu får den unge mor Sandra en chance mere.

Af Rikke Lynge - 4. marts 2020 kl. 20:57

‘De unge mødre’-deltageren Sandra Stilinski fik i starten af året en hård udmelding fra kommunen, som mente, at Sandra ikke er i stand til at tage sig af to børn. Sandra har datteren Mynthe på 20 måneder og er gravid med sønnen Linus, og grundet forøgelsen af endnu et barn blev udmeldingen, at begge børn på sigt skal fjernes fra Sandra.
LÆS OGSÅ: Ung mor giver gode råd: Sådan får jeg mere selvværd
Kommunen anbefalede Sandra at tage på mor/barn-hjem med datteren Mynthe, hvilket Sandra i starten lige skulle overveje, men hun er glad for, at hun valgte at samarbejde med kommunen, for i dag ser alt lysere ud.
– Det går rigtig rigtig godt, vi er faldet godt til. Jeg arbejder hårdt, og det kan virkelig betale sig. Jeg har fået ro på min hverdag, og Mynthes struktur fungerer rigtig rigtig godt. Det hele fungerer faktisk så godt, at jeg har fået chancen for at beholde lillebror, fortæller Sandra til Realityportalen og fortsætter:
– Så jeg er så evigt taknemlig for, af Luna og en masse andre tætte mennesker overtalte mig til og tage afsted. Det er derfor, det hele ser så lyst ud nu, siger Sandra, der har fået en masse støtte og opbakning af ‘De unge mødre’-deltageren Luna Munk.
LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne bryder tavsheden om voldelige rygter

En fremtid med to børn

Sandra har nu boet på mor/barn-hjem i næsten to måneder og var i fredags til statusmøde hos kommunen, som kunne overbringe hende den gode nyhed om, at hun får en chance for at beholde sønnen.
– Jeg har fået ros for min tilgangsmåde og hverdag med Mynthe, og det har betydet, at jeg har fået lov til at blive boende på mor/barn-hjem med dem begge en måned efter fødslen.
LÆS OGSÅ: Single-baben Rikke Chili udtaler: Derfor skal mine æg fryses ned
Sandra blev overlykkelig, da hun fik nyheden, og hun ser derfor lyst på fremtiden med to børn og er sikker på, at hun nok skal klare den. Til april bliver Sandra klar over, hvad den endelige beslutning bliver, da der her er nyt statusmøde, efter Sandra har boet på mor/barn-hjem en måned med to børn.
Den unge mor er i uge 36, men kender allerede nu fødselsdagen for hendes kommende søn.
– Fødslen sættes i gang den 26. marts, da baby ligger langt inde og derfor trykker for meget på mine organer.
LÆS OGSÅ: SE HER: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager i vild forvandling
LÆS OGSÅ: Irina og Morten afslører: Barn nummer to er ikke realistisk