'Vild med dans'-stjerne får VILD tatovering

Alkohol og svin er temaet for ‘Vild med dans’-stjernens nye tatovering.

Af Lykke Buhl - 5. oktober 2019 kl. 20:58

Den nydelige krop, der sidder på kokken Umut Sakarya, er blevet diskuteret vidt og bredt i forbindelse med hans deltagelse i ‘Vild med dans’. Her tropper han helst op i tætsiddende, flamboyante outfits og deler gerne ud af den glæde for mad, der har givet ham lidt ekstra at danse rundt med.
Nu er Umut blevet aktuel i endnu et nyt program, hvor hans krop og madglæde kommer i fokus. Han er nemlig med i andet afsnit af ‘Tattoo Salonen’, hvor han skal have lavet en ret speciel tatovering på armen.
– Jeg skal have lavet et Fernet Branca-logo: Det er jorden med en ørn på, hvor der kommer til at stå Fernet Branca og Guldkroen København, og så skal den her jord så blive båret af et svin, forklarer Umut om sit særprægede tatoveringsønske.
LÆS OGSÅ: Linse køber hus: Her skal jeg blive gammel

Alkohol og svin er løsningen på alt

Det er ingen hemmelighed, at den madglade ‘Vild med dans’-danser er særligt begejstret for flæsk og fest, så derfor lå tatoveringen lige til højrebenet for ham.
– Det er faktisk løsningen, der findes på alle problemer i verden: Alkohol og svin, forklarer kendiskokken og fortsætter:
– Jeg vil hellere spise en leverpostejsmad end have sex, det er der, jeg er nået til i mit liv.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne viser ny, vild tatovering frem
Herunder kan du se Umuts fine tatovering. Hele afsnittet kan ses på Viafree.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug