Ikke vist i 'Forsidefruer': Derfor er stemningen akavet under modeshow

Der er en del led, der er blevet sprunget over, men som medvirkede til den meget anspændte stemning under Guldknap Awardshow.

Af Caroline Grønne Wigdal - 5. marts 2020 kl. 20:55

Til at begynde med, var det Janni Ree og Karina Von D’ahé, der som de eneste fruer havde fået invitationen til Guldknap Awardshow i Skuespilhuset i København. Men da man allerede én gang havde set Janni på den røde løber i ‘Forsidefruer’, var hun enig med Blu i, at hun godt kunne springe modeshowet over. Karina havde andre planer for aftenen.
LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!
Dog ændrede Blu mening.
– Jeg blev ringet op og fik besked på, at Amalie kom med en veninde, og jeg skulle tage ud til de andre fruer og følges med dem. Så jeg blev sådan set bare kastet ind fra højre, og der er jo i virkeligheden ikke nogle, der holder Amalie udenfor. Jeg tror bare, at alle fruer er forvirrede og frustrerede, og  at der derfor opstod derfor en underlig stemning. Vi følte, at Amalie selv meldte sig ud af fællesskabet. Det bliver jo nærmere set som, at vi udelukker hende fra fællesskabet. Men vi var ikke ude på at mobbe nogen, siger Janni til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Virker hun bekendt? Her har du set Adrianna fra ‘Paradise Hotel’
I programmet så man nemlig, at Jannie, Jackie, Gunnvør og Tina tog afsted sammen, og det fremstod, som om Amalie ikke var velkommen til at følge med, og at hun derfor fulgtes med sin veninde Camilla Dalsgaard.

Fremstår som the bad guys

– Når man ser det på den måde, så kan jeg da godt forstå, at folk tænker: “Hvor er de stride og arrogante”. Jeg bliver lidt irriteret, når jeg ser det. Man kan jo gøre sådan, at der er en, der fremstår som et offer, mens vi andre holder sammen og er the bad guys. Men det er ikke sådan, det er. Jeg skulle som sagt slet ikke have været med til eventet, men jeg kom i sidste øjeblik. Amalie havde selv valgt at komme med en veninde, det er hende selv, der har valgt at holde sig væk fra os, slår Janni fast.
LÆS OGSÅ: Mai Manniche efter shitstorm: Afvist af veninde gennem 15 år
Amalie giver også udtryk for, at historien er lidt anderledes fra, hvordan den folder sig ud i ‘Forsidefruer’, og de to babes har endda fundet hinanden, siden optagelserne sidste sommer.
– Så er alt, ligesom det plejer. Please, hold tonen ved lige, og accepter dette billede. Nye optagelser er startet, og selvom aftenens afsnit er lagt ud, som det er, så kommer man videre og ser frem ad. Tak for både støtte og opmærksomhed, men livet går videre i forhold til Janni og jeg, og nu glæder vi os til at vise jer, hvor dansen nu bringer os hen, skriver Amalie i et opslag på Instagram, hvor hun sidder sammen med Janni og drikker vin.
LÆS OGSÅ: Mai Manniche om fortid med Blachman og Rasted: Derfor skrev jeg det

Konflikten fyldte stadig

Janni blev altså ringet op af Blu og fik besked på, at hun alligevel skulle til modeshowet, og samtidig fik hun beskeden om, at Amalie havde valgt at at blive sminket et andet sted og ikke ville følges med dem.
På den røde løber før modeshowet blev både Janni og Amalie spurgt ind til deres konflikt i Frankrig, hvilket også medførte til den lidt anspændte stemning efterfølgende. I taxaen på vej til eventet nævnte Amalie, at hun ikke har fået en invitation til at følges med de andre fruer.
LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler 
– Men vi ligger jo ikke og ringer sammen, og det havde ikke været på tale, at det var os, der skulle invitere Amalie med. Vi havde jo stadig konflikten på det tidspunkt, men vi er kolleger, og jeg har ikke noget imod at filme med hende, og vi ville alle gerne have fulgtes med hende den aften. Det talte vi om, da vi var ude og ride hos Tina, forklarer Janni og tilføjer, at der er flere grunde til, at de var frustredede, men det vil man forstå i de kommende afsnit ‘Forsidefruer’.