Gustavs vilde sats: Køber aktier for festpenge

Grundet coronakrisen har realitystjernen måtte droppe sin 30-års fødselsdag. Det betyder, at han har et stort beløb til rådighed, som kan fyres af på andre ting.

Af Jan Körner - 9. maj 2020 kl. 10:58
Gustav Salinas har gennem tre år sparet 100.000 kroner op, som skulle have været brugt på et brag af en fødselsdagsfest, når han den 11. juli fylder 30 år. I stedet har han valgt at satse vildt for de mange festpenge.
– Det er jo ikke sikkert, jeg kan holde fest i den her coronatid, så i stedet har jeg købt aktier i flyselskabet Norwegian for alle pengene. Jeg købte dem til kurs syv, og hvis de går konkurs, er det sådan det er. Men hvis de klarer den, skal jeg have en ny bil, siger Gustav til HER&NU.
LÆS OGSÅ: Laura og Isse fra ’Sommerdrømme’: Det lå ikke i kortene, at vi skulle være kærester
De 100.000 kroner indbragte ham 14.285 aktier. Tidligere er Norwegian-aktien blevet handlet til omkring 200 kroner. Skulle selskabet klare de hårde tider og stige til blot 100 kroner, kan Gustav inkassere en massiv gevinst på knap 1,4 millioner kroner.
– Så hvis heldet er med mig, så kan jeg holde en endnu større fest. Hvis de går konkurs, bliver det pasta med kødsovs, fortæller han.
I sidste uge præsenterede lavprisselskabet en redningsplan, der blandt andet betyder, at de kun vil flyve indenrigs (i Norge) resten af 2020. Først i marts 2021 forventes udenrigsruterne gradvist at blive genoptaget.
LÆS OGSÅ: Geggo taler ud om kontakten til Mikkel Kessler i ny bog: Jeg savner ham
LÆS OGSÅ: Amalie om sin graviditet: Jeg kan ikke holde mig slank