‘Nybygger’-par siger farvel

‘Nybygger’-parret Lise og Michael siger farvel, og selvom de er kede af deres beslutning, så er det den rigtige, mener parret.

Af Rikke Lynge - 11. maj 2020 kl. 14:55

‘Nybygger’-parret Lise og Michael måtte i weekenden sige farvel til deres ikoniske bil Ruth. Den gamle veteranbil blev kendt, da Lise og Michael vandt ‘Nybyggerne’ i marts 2016. I weekenden måtte familien erkende, at med en familie på snart fire, var det tid til at sige farvel.
– Ruth, din gamle svinger. Tak for dansen. Held og lykke dit nye sted. Vi ses på landevejene – jeg vinker fra bussen, skriver Lise på Instagram og henviser til familiens afløser for Ruth.
– Vores familie er blevet for stor, og så må man give slip, skriver Lise fortsat.
LÆS OGSÅ: Her er den nye ‘Nybyggerne’-vært
Selvom det er svært for både Lise og Michael at skille sig af med bilen, så tog det hårdt på Michael.
– Jeg græder ikke nu, men det gør jeg helt sikkert i sengen i aften, havde Michael sagt til Lise, da han vinkede farvel til den solgte veteranbil.
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-par venter deres andet barn: Gør ikke samme fejl igen

Den rigtige beslutning

Selvom parret er kede af at komme af med Ruth, så mener de, at det var den rigtige beslutning.
– Det giver os nemlig mindre dårlig samvittighed over at have så stor værdi stående uden at bruge den, og det frigiver en masse penge til andre drømme, skriver parret på deres blog.
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-par afslører kønnet
Flere af pengene fra Ruth skal gå til istandsættelse af parrets nye campervan aka bussen, som Lise kalder den på sin Instagram. Bussen, der bruges til hyggelige sommerture i landet, skal blandt andet have et toilet.
– Villy bruger ikke ble længere, så nu er vi endnu et menneske, der har behov for toiletbesøg. Og igen – en højgravid og lidt covid-19, der måske holder offentlige toiletter lukkede. Så i år skal der et toilet til, skriver parret på bloggen.
LÆS OGSÅ: Geggo sætter ord på sin abort: Jeg fik voldsomme smerter


LÆS OGSÅ: WAUW! ‘Maddysten’-deltager i VILD forvandling