Ung mor springer ud som selvstændig - Her & Nu

Ung mor springer ud som selvstændig

Den unge mor er ekstra glad disse dage, da hun og kæresten har kastet sig ud i et nyt projekt sammen.

Af Emilie Holm Egebro - 8. december 2017 kl. 09:01

Tilbage i maj kunne en lykkelig ‘De unge mødre’-stjerne Line de Laurent afsløre, at hun havde fundet manden i sit liv, nemlig den syv år yngre Jakob Nyhuus, som hun mødte i byen.
Den 27-årige Line havde dog ikke helt nemt ved at undvære Jakob, når han havde lange sejlture på havet, men i august kunne den unge mor igen afsløre en glædelig nyhed: Jakob ville stoppe som sømand og istedet gå igang som maskinmester i Århus. I samme omgang flyttede han også ind hos Line og børnene, så det forelskede par nu kunne se hinanden hver dag.
Nu skal Jakob dog igen igang med et nyt projekt. Og denne gang er det tilmed sammen med Line:
– Vi er blevet selvstændige og har startet en super lækker webshop op. Indtil videre er det noget, vi vil køre, ved siden af hver vores studie. Det er en webshop med tøj og accessories til kvinder, indtil videre. Alt fra glamour til casual, afslører Line til Realityportalen.dk og fortsætter:
-I det nye år udvider vi dog webshoppen, så der også vil være tøj til fyre og børn. Planen er, at vi som udgangspunkt tager et skridt af gangen. Alt afhængigt af, hvor meget vi får solgt, vil vi stille og roligt udvide, men alt afhænger jo af salget. Og så håber vi selvfølgelig på, at folk tager pænt imod vores webshop og os selv.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Line om kæresten: Folk ser ned på os
HUSKER DU? ‘De unge mødre’-kæreste var utro med faster
Drømmen om at være selvstændig
Line startede efter sommeren på en fagpakke på HF i Randers. En fagpakke, der efter et år kan føre hende videre til at læse socialrådgiver. Hun har dog altid drømt om at blive selvstændig, og denne drøm bliver nu udlevet:
– Jeg har alle dage set mig selv som selvstændig drivende, men jeg vidste ikke, hvad det præcis skulle være med. Dertil ved Jakob, at jeg elsker og går rigtig meget op i fashion, skønhedsprodukter og velvære, og han havde også haft sine tanker og overvejelser om at blive selvstændig, starter den unge mor og fortsætter:
– Vi sad så en aften og snakkede om det hele, hvilket resulterede i, at vi sammen besluttede os om at skabe et firma. Jakob er også selv typen, der godt kan lide at gå pænt klædt dagligt, så vi besluttede os for at lave en webshop, som vi stille og roligt bygger op, og hvor vi både kan sælge noget til kvinder og senere også mænd og børn.
Læs mere på Lines blog HER og besøg parrets webshop HER!
Line blev et viralt hit på internettet, da hun forsøgte at lave ovnkartofler i en plastikpose. Se eller gense det sjove – og yderst omdiskuterede klip – herunder:

LÆS OGSÅ: Overrasket ung mor: Min mand har taget røven på mig!
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna afslører: Her er sandheden om vores økonomi
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna medvirker i nyt tv-program