Lykkelig ung mor flytter sammen med kæresten

Men det er ikke den eneste positive nyhed fra ‘De unge mødre’-deltageren.

Af Jonas Sand - 27. august 2017 kl. 13:55

Det var en lykkelig Line de Laurent, der tidligere i år afslørede over for Realityportalen.dk, at hun havde fundet sig en kæreste, den syv år yngre sømand Jakob Nyhuus, som hun var meget glad for.
Den unge mor mente godt, at hun kunne klare livet som sømandsfrue, men både hende og Jakob måtte i sidste ende indse, at savnet til hinanden var for stort, når han var ude at sejle. Og derfor har de nu truffet en stor beslutning.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Line om kæresten: Folk ser ned på os
– Efter hans sidste hjemkomst valgte han at tage en drastisk drejning på det hele! Han ville ikke på vandet igen, så han ville knokle og gøre alt for at finde et arbejde eller finde en anden løsning, skriver 27-årige Line på sin blog.
Det lykkedes Jakob at finde et job som facademontør med start efter sommeren, men knap havde han accepteret det, før der kom et endnu bedre tilbud. Derfor sætter han sig på skolebænken inden længe.
– Min kæreste skal fandeme studere til maskinmester i Århus. Jeg er så pavestolt af ham og så ubeskriveligt glad for, at han endelig er hjemme hos os hver dag, og at vi ikke længere skal undvære ham en hel måned, jubler Line.
LÆS OGSÅ: Husker du Nicki og Lucas fra ‘De unge mødre’? Sådan går det i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan gense det ikoniske klip fra ‘De unge mødre’, hvor Line blev et viralt hit med hjælp fra en plastikpose og nogle ovnkartofler.

LÆS OGSÅ: Ung mor har igen fundet kærligheden: Det er slut med utroskab
Flytter sammen
Og Jakob skal faktisk være hjemme ved Line og børnene hver dag. Han flytter nemlig ind til ‘De unge mødre’-deltageren den 1. september.

Vi mødte først Line i ‘De unge mødre’, hvor hun deltog med Nicki og sønnen Lucas. (Foto: Discovery Networks Danmark/Jakob Mydtskov)


Hans lejlighed er så godt som tom, og i løbet af den næste uge deler de to officielt postkasse. Og det glæder Line sig meget til.
– Det bliver vanvittigt dejligt! Den mindste og jeg er virkelig glade for det, og Lucas nyder det mindst ligeså meget, når han også er her, jubler en glad Line over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Sygdom tvinger Amanda Sisse til svær beslutning
Tilbage til skolebænken
Det er ikke kun Jakob, der skal til at have næsen i skolebøgerne igen. Den unge mor, der ellers tidligere i år fortalte, at hun havde fundet drømmejobbet, er nemlig også gået i gang med at studere igen.
– Jeg startede her i august på en fagpakke på HF her i Randers. Og den fagpakke er til at læse direkte videre til socialrådgiver, når jeg er færdig om et lille års tid, siger Line til Realityportalen.dk.
– Det var ikke drømmejobbet og min førsteprioritet. Men jeg har valgt denne uddannelse, fordi den har givet mig blod på tanden, og fordi jeg også personligt har været en del igennem i mine 27 år. Så derfor valgte jeg at følge min mavefornemmelse, slutter den unge mor.
Her kan du læse hele Lines blogindlæg om flytningen og Jakobs beslutning om at droppe livet som sømand.
LÆS OGSÅ: Overrasket ung mor: Min mand har taget røven på mig!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.