'De unge mødre'-Line om kæresten: Folk ser ned på os - Her & Nu

'De unge mødre'-Line om kæresten: Folk ser ned på os

Den unge mor har fået sig en noget yngre kæreste, og det er ikke alle, der kan forstå det.

Af Jonas Sand - 27. juli 2017 kl. 11:00

‘De unge mødre’-deltageren Line de Laurent afslørede tidligere i år over for Realityportalen.dk, at hun igen havde fundet kærligheden, efter hun var kommet ud af et forhold med utroskab og manglende tillid.
Hendes nye kæreste er sømanden Jakob Nyhuus, som hun mødte i byen. Men alt var ikke den store lykke fra starten af, for det var ikke alle, der mente, at de kunne klare den store aldersforskel.
– Vi har haft nogle, som har set ned på os på grund af vores aldersforskel, da der er knap syv år imellem os, skriver den 27-årige unge mor på sin blog og uddyber:
LÆS OGSÅ: Drama og utroskab: Dea Louise og Rasmus taler ud om bruddet
– Så det har været lidt af en kamel for mig at sluge, fordi jeg følte mig dømt ud fra at være i et forhold med en, der var det yngre end mig, og at nogle bekymrede sig om, om han var i stand til at tage det ansvar, der følger med som bonusforælder.
Men Line sprang alligevel ud i forholdet, og det har hun på ingen måde fortrudt.
– Men jeg er inderligt glad og ovenud lykkelig for, at jeg fulgte mit hjerte og gjorde, hvad jeg følte var rigtigt at gøre! For han er alt! Han består af hele pakken.
LÆS OGSÅ: Ung mor i chok: Det havde jeg aldrig troet om min mand
Stort savn
Jakobs arbejde som sømand gør, at de to ofte må undvære hinanden. Og selv om Line var forberedt på det, da hun gik ind i forholdet, så er det ikke nemt for hende.
– Jeg synes, det er vanvittigt hårdt at undvære ham! Jakob er ude én måned ad gangen, og så han så også hjemme en måned ad gangen. Men når han så er hjemme, føler man også bare, at dagene blæser væk fra en, fordi der er så mange ting, man gerne vil sammen og opleve sammen.
Men Line tager gerne savnet med, for hun er sikker på, at hun denne gang har fundet den helt store kærlighed.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila er sikker: Min datter bliver ikke fjernet
– Og så er jeg sgu vanvittigt forelsket i ham. Jeg har da alligevel i mit liv aldrig oplevet at være forelsket på den her måde. Det er jo tosset! Mange mener, at når man ser en fyr, man dater, og man får lidt sommerfugle i maven, så er man forelsket. Noooo, prinsesse! Den følelse har vi prøvet for mange gange. Det er ikke en forelskelse.
–  Jeg ved, at Jakob er en keeper, og jeg vil aldrig bytte hans plads væk for nogen. Jeg er så stolt af ham, virkelig! Og det bedste af alt er, at mine børn også kan lide ham. Det er det vigtigste for mig, slår Line fast på bloggen.
LÆS OGSÅ: Ung mor har igen fundet kærligheden: Det er slut med utroskab
Line blev et viralt hit på internettet, da hun forsøgte at lave ovnkartofler i en plastikpose. Se eller gense det sjove – og yderst omdiskuterede klip – herunder:

LÆS OGSÅ: Ung mor: Lad mine bryster være
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.