Ung mor efterlyser selskab - Her & Nu

Ung mor efterlyser selskab

Sandra har gået hjemme med datteren Merle i et år, og nu efterlyser hun selskab.

Af Rikke Lynge - 16. juli 2020 kl. 18:27

Sandra Sommer fra ‘De unge mødre’ går hjemme på tabt arbejdsfortjeneste med datteren Merle, som ikke udvikles som andre børn. Familien er ved at få Merle udret, så de kan få den medicin, der passer til datteren som lider af epilepsi.

På Instagram fik Sandra udtalt, at hun ikke har nogen venner, hvilket fik hendes mange følgere til tasterne med søde beskeder, og som har fået Sandra til at efterlyse selskab.

LÆS OGSÅ: Se ‘De unge mødre’-Sandras flotte vægttab: Sådan gør jeg

– Det er jo lidt svært, når man går hjemme. Det ville jo være rigtig fedt, hvis jeg kom til at kende nogen, der også går hjemme på tabt arbejdsfortjeneste, eller som kan relatere til det, vi går igennem. Det ville være rart, for jeg keder mig virkelig ved at gå hjemme. Jeg føler, at jeg bruger hele min dag på at vente på, at Martin og drengene kommer hjem, fortæller Sandra i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Ung mor til tre deler vigtig læren efter seks år med børn

Sandra ved endnu ikke, hvordan Merles epilepsi vil påvirke den lille pige gennem livet, og lige nu bruger Sandra meget tid på træning af Merles sanser og krop, men der er meget tid i hverdagen, hvor Sandra kunne bruge selskab.

– Selvfølgelig har jeg Merle, og vi træner, men hun sover også rigtig meget, så det vil være rigtig rart at have nogen at drikke kaffe med eller gå en tur med, det kan jeg godt savne rigtig meget, fortæller Sandra fortsat.

LÆS OGSÅ: Har du også bemærket det? ‘Hjem til gården’-deltager ligner Caroline Wozniacki

– Så går du også hjemme og bor i og omkring Storkøbenhavn, så tøv ikke med at skrive til mig, skriver Sandra i samme story.

Sandra er ikke vant til at gå hjemme, bortset fra da hun var på barsel med Timo

– Jeg er vant til at være i gang, så det er rigtig svært, at alt pludselig er gået i stå, skriver Sandra.

LÆS OGSÅ: Majbrit var frustreret over datterens søvn: Sådan går det i dag