Har du også bemærket det? ‘Hjem til gården’-deltager ligner Caroline Wozniacki

Af Rikke Lynge - 14. juli 2020 kl. 13:54

I sidste uge blev Victoria Kahr storbonde i ‘Hjem til gården’. Det var en udfordring for den blot 19-årige studerende, der er en stille pige, som også har svært ved at sætte sig igennem overfor en gruppe af mennesker, som er ældre end hende selv.

– Jeg synes, at det er svært at skulle påtage mig den her lederrolle overfor folk jeg ikke kender bedre, og som trods alt er så meget ældre end mig selv. Det kan få mig til at tvivle på, om jeg kan klare det, og om det er for meget for mig, fortæller Victoria i TV 2-programmet ‘Hjem til gården’.

LÆS OGSÅ: WOW! 44-årige ‘Hjem til Gården’-deltager: Mor for tredje gang

Resten af gruppen var meget støttende og ønskede virkelig, at Victoria klarede uropgaven, så hendes selvtillid kunne få et boost opad.

Til daglig er Victoria Teamdanmark støttet på Køge gymnasium, da hun ridder military, som kræver hård træning med heste hver dag. Victorias mål er at kunne leve af sin sport. Victorias ambitioner for sporten stemmer meget overens med hendes såkaldte dobbeltgænger Caroline Wozniacki, som også har levet af sin sport.

LÆS OGSÅ: Hærværk på Bronuts-butik: Se Türkers reaktion

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein om sønnen Sean: Han bliver den bedste fodboldspiller i Danmark

Se billederne og lighederne mellem Victoria og Caroline herunder:

Caroline Wozniacki og Victoria fra ‘Hjem til gården’ (Foto: Ritzau Scanpix og TV 2 Play)

LÆS OGSÅ: Sofie Linde deler pinlige historier i nyt job

Victoria fra ‘Hjem til gården’ og Caroline Wozniacki (Foto: TV 2 Play og Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: Sarah Louise om sin sammenbragte familie: Jeg bliver sgu helt stolt

Vil du se andre look alikes, så se Anders Hemmingsens profil, her har han samlet flere eksempler på kendte, der ligner hinanden: