Ung mor til tre deler vigtig læren efter seks år med børn - Her & Nu

Ung mor til tre deler vigtig læren efter seks år med børn

Martinna, der er mor til tre, deler et vigtigt budskab, som alle mødre kan have gavn af at læse.

Af Rikke Lynge - 4. juli 2020 kl. 18:55

Martinna fra ‘De unge mødre’ blev den 26. maj 2020 mor til sin tredje søn, og selvom hun som tredjegangsmor har erfaring med i bagagen, så har hun alligevel gjort en vigtig overvejelse, som hun deler på sin Instagram.

– Det vigtigste, jeg har lært i løbet af de sidste seks år, er, at der faktisk slet ikke er én korrekt måde at være mor på, og jeg bliver hver dag bedre til at rumme mig selv og ikke mindst andre, skriver Martinna.

LÆS OGSÅ: Gustav om bruddet med Kenneth: Jeg var ikke enig

Martinna fik for seks år siden sønnen Milan, derefter kom Elliot, og den nyfødte lillebror skal hedde Luca.

– Livet ændrer sig hele tiden, og det bedste, jeg kan gøre for mig selv og mine børn, er at være omstillingsparat og acceptere, at livet er én stor læringsproces. Forandring er okay, og jeg behøver ikke være én bestemt ting. Og det tror jeg faktisk har været det vigtigste for mig at lære – jeg er okay, mine børn er okay. Jeg kan være det hele, og jeg kan altid ændre retning, hvis noget ikke længere føles rigtigt. Og lige præcis dét, gør mig til den aller bedste mor for mine børn. Og ikke mindst til den aller bedste udgave af mig selv, skriver Martinna fortsat.

LÆS OGSÅ: Ærlige Frederik Fetterlein: Sådan har jeg det med Saszeline i dag

Martinna og hele familien lever vegansk, Milan går i hjemmeskole, Elliot passes også hjemme, og de bruger alternative behandlingsmetoder, hvilket alt sammen er noget, som Martinna har måtte høre for både negativt og positivt.

– Det har altid været vigtigt for mig at følge mine moderlige instinkter og mavefornemmelse. Lige fra jeg fik mit første barn for seks år siden, har jeg sat en stor ære i at lytte til mig selv og lukke af for, hvad andre mente om mit moderskab, skriver Martinna på Instagram.

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Familien fra Bryggen’-Didde har fået en kæreste