"Vild med dans"-holdet 2024.

Kæmpe fest i "Vild med dans": Det skal deltagerne danse

Der er lagt op til et brag af en fest, når deltagerne igen i aften skal præsentere hele fem forskellige dansestile for dommerne i studiet og ikke mindst foran hele Danmark.

I aften går det løs igen, når TV 2 endnu engang byder op til årets største dansefest - og i skrivende stund tager danseparrene da også de sidste skridt hen imod at vise, hvad de har øvet sig på den seneste uge. 

LÆS OGSÅ: De ryger først ud af "Vild med dans"

Der er nemlig lagt op til et brag af en fest, når deltagerne igen i aften skal præsentere hele fem forskellige dansestile for dommerne i studiet og ikke mindst foran hele Danmark. 

Nedenfor kan du læse, hvad danseparrende hver især skal danse:

Rasmus og Asta

Tv-vært Rasmus Staghøj åbner dansegulvet med partneren Asta Björk. Parret mødes i en tango til tonerne af Coldplay's "We pray".

Rasmus Staghøj og Asta Björk til premieren på "Vild med dans" 2024.


LÆS OGSÅ: Mark Le Fêvre: Nej tak til "Vild med dans"

Philip og Camilla

Realitykendissen Philip May fik sin debut på dansegulvet sidste fredag i en tango. I aften får han lov at svinge hofterne med Camilla Dalsgaard, når parret denne gang skal ud i en cha cha til et remix af Sabrina Carpenters "Espresso".

Camilla Dalsgaard og Philip May til premieren på "Vild med dans" 2024.

Kamal og Mie

Vi bliver præsenteret for endnu en cha cha til Justin Timberlakes "No Angels", når podcastvært Kamal Hassan indtager scenen med sin partner Mie Moltke.

Kamal Hassan og Mie Molkte til premieren på "Vild med dans" 2024.

Morten og Malene

LÆS OGSÅ: Jeppe vil giftes med Janni

"Badehotellet"-Morten Hemmingsen skal med sin partner Malene Østergaard mødes i en vals til tonerne af “Older” med Lizzy McAlpine.

Morten Hemmingsen og Malene Østergaard til premieren til "Vild med dans" 2024.

Victor og Mille

Kajakroeren Victor Gairy Aasmul forsøger at danse sig ind i Danmarks og dommernes hjerter, når han med sin partner Mille Funk også skal svinge hofterne i aftenens tredje cha cha til Ariana Grandes "Yes, and?"

Victor Gairy Aasmul og Mille Funk til premieren på "Vild med dans" 2024.

May og Mads

Det sjette dansepar, der står for skud, er skuespiller May Lifschitz, der med sin dansepartner Mads Vad kaster sig ud i en quickstep til “Texas hold em” med Beyonce.

May Lifschitz og Mads Vad til premieren på "Vild med dans" 2024.

Anna og Eugen

Influencer Anna Munch danser med Eugen Miu, der havde sin "Vild med dans"-debut sidste fredag. I aften skal parret endnu engang vise, hvad de duer til, når de også bryder ud i en quickstep til Billie Eilishs “Birds Of A Feather”.

Eugen Miu og Anna Munch til premieren på "Vild med dans" 2024.

Dot og Nikolaj

Bakkersangerinden Dot Wessman indtræder dansegulvet med sin partner Nikolaj Lund, når de skal danse paso til tonerne af “Training season” med Dua Lipa.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen overrasker: Baby på vej

Dot Wessman og Nikolaj Lund til premieren på "Vild med dans" 2024.

Sara og Damian

Aftenens anden paso præsenteres af TV 2-vært Sara Lygum og dansepartneren Damian Czarnecki, som skal danse til Tiesto og Alana Springsteens ”Hot Honey”.

Sara Lygum og Damian Czarnecki til premieren på "Vild med dans" 2024.

Rachel og Thomas

Det sidste par, der har kridtet skoene, er "Årgang 0"-stjernen Rachel Ellebye, der med sin partner Thomas Evert Poulsen danser aftenens anden vals til tonerne af  “There Goes My Baby” med d4vd.

Rachel Ellebye og Thomas Evers Poulsen til premieren på "Vild med dans" 2024

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-danser Asta Björk: Sebastian ændrede mit liv