"The Antonelli Orchestra" i Vild Med Dans 2015

Efter TV 2-fyring: "The Antonelli Orchestra" optræder igen

Det lader til, at den store skandale, der kredsede om Claes Antonsen og bandet efter DR's famøse sexisme-dokumentar, nu er fortid.

Det er over tre måneder siden, DR udgav dokumentaren "Sexisme i musikbranchen", og det er næppe gået nogens næse forbi, hvor meget den fyldte i mediebilledet dengang - og stadig gør det.

LÆS OGSÅ: Janni Ree politianmeldt igen

Dokumentaren fik da også konsekvenser for de to mandlige profiler, der, på trods af, de ikke blev nævnt i dokumentaren, hurtigt kom på alles læber. 

 Artiklen fortsætter efter videoen med Sebastian Bull og Asta Björk...

Én af dem var Claes Antonsen fra "The Antonelli Orchestra", som er kendt fra TV 2-programmerne "Toppen af poppen" og "Vild med dans". Og efter denne afsløring, meldte mediets programdirektør Dorthe Thirstrup da også hurtigt ud, at TV 2 ville stoppe samarbejdet med "The Antonelli Orchestra" - og både Tessa og Malthe Ebert stoppede også samarbejdet med dem.

Men det lader dog til, at den store skandale, der kredsede om Claes Antonsen og bandet, nu er fortid.

For "The Antonelli Orchestra" er nemlig blevet booket på ny, det skriver Ekstra Bladet.

Mediet oplyser, at bandet står til at skulle spille på årets "Kvindeforum", som den kendte tv-læge Charlotte Bøving er arrangør for - en beslutning, der blev truffet for et år siden efter publikums og arrangørens eget ønske.

LÆS OGSÅ: Varm op til Børnenes Bogforum: 7 must-see oplevelser for legesyge læseheste

- Hvorvidt Claes kommer eller ej, kan jeg ikke sige noget om endnu. For jeg ved det simpelthen ikke. Men der er ingen tvivl om, at det har været en hård omgang for ham. Men jeg vælger at holde fast i bookingen, fordi jeg stiller spørgsmål til, hvor længe bandet skal bøde, før de har bødet nok, siger hun til Ekstra Bladet.