Alhaji afslører: Fik opsang af produktionen

Ifølge Alhaji blev han hevet fat i flere gange af produktionen under 'Ex on the Beach'.

Den garvede 'Ex on the Beach'-deltager Alhaji Kebbah Conta Faye er i den grad en populær herre blandt kvinderne i villaen.

LÆS OGSÅ: Gravide 'Robinson'-Mie i chok: Blev glemt af jordemoder

Både Liv Madsen og Emilie Kristina Bengtsson har kastet deres kærlighed på ham, ligesom også jyske Jette Jørgensen har et godt øje til københavneren.

Selv er Alhaji ikke nærig med at dele ud af sin kærlighed til alle tre i programmet, hvilket bestemt ikke falder i god jord hos kvinderne.

LÆS OGSÅ: Trods hed date med Jacob: Derfor var Lissa mut

Men ifølge Alhaji var også produktionen utilfreds med hans adfærd, fordi de syntes, han fremstillede sig selv på en dårlig måde.

- Jeg blev hevet meget fat i af produktionen, fordi de syntes, jeg var lidt for grov. Både i forhold til de ting jeg sagde, og de ting jeg gjorde. På et tidspunkt blev jeg hevet til side i forhold til situationen med kvinderne, siger han til Realityportalen og tilføjer:

- Jeg var lige kommet ind, så jeg havde ikke tænkt mig at lukke ned for noget af det, jeg gjorde, eller det jeg sagde, men jeg fik at vide, at de selvfølgelig nok skulle fremstille mig på den bedste måde, men at jeg måske skulle indsnævre mit fokus lidt og lade være med at give falske forhåbninger til dem alle sammen, lyder det.

"Så må I sende mig hjem"

På trods af at produktionen udtrykte en bekymring for, at Alhaji fremstillede sig selv negativt, ændrede det ikke på, hvordan han ville agere inde i villaen.

LÆS OGSÅ: Endnu en 'Bachelor'-baby er på vej

- Jeg sagde, at det skulle de ikke bestemme. På et tidspunkt havde de hevet så meget fat i mig, at jeg blev så frustreret, at jeg sagde, "det er sådan, jeg er som person, og hvis I ikke kan lide det, så må I sende mig ud", fordi jeg blev hevet så meget fat i, i forhold til det jeg sagde og det jeg gjorde, siger han.

Til Realityportalen bekræfter programchef ved Metronome Productions, Mette Grønbjerg, forløbet og uddyber:

- Vi har stor Duty of Care for samtlige deltagere omkring en produktion som 'Ex on the Beach', og hvis vi oplever, at der ikke er en god tone, så tager vi selvfølgelig en snak med deltagerne om det. Det har været tilfældet her.

LÆS OGSÅ: Daniel afslører: Havde en kæreste på 'Paradise Hotel'

Du kan se, hvordan det går Alhaji i villaen i 'Ex on the Beach' hver søndag på MAX lige HER.