UHH: Teitur og Christel er begyndt at se hinanden igen

Det tidligere kærestepar er kommet tættere på hinanden igen.

Af Louise Vilsbøl - 7. maj 2021 kl. 13:04

Den opmærksomme følger har måske spottet, at Christel Trubka onsdag aften poppede op på Teitur Skoubos Instastory, hvor hun var i gang med at klippe hans hår, og det har sat rygter i gang, for hvad sker der mellem det tidligere så hotte par?

Christel og Teitur var tilsyneladende et stærkt par, da de deltog i ‘Singletown’, men kærligheden brast efter programmet, og kort efter fandt Christel sammen med ‘Ex on the Beach’-tyren Asbjørn. Nu er det forhold dog slut, men betyder det, at Teitur og Christel igen har fundet melodien?

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk er blevet far til tre

– Jeg har klippet Teitur længe nu, sidst var det bare i min lejlighed – men nej, vi er ikke et PAR igen. Vi har det bare altid sjovt i hinandens selskab. Teitur og jeg har jo altid holdt af hinanden, men efter vi gik fra hinanden endegyldigt, snakkede vi slet ikke sammen. Vi begyndte så at snakke sammen igen for et par måneder siden, forklarer Christel, som dog understreger, at hendes brud med Asbjørn intet havde med Teitur at gøre.

LÆS OGSÅ: Derfor slog Christel og Asbjørn op

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Derfor skulle Aykut ud af ‘Paradise’

Teitur: Den gode gamle vibe er tilbage

Teitur bakker op om Christels beskrivelse af deres indbyrdes forhold og mener heller ikke, at der er mere mellem dem end et godt venskab. Han indrømmer dog, at de er kommet tættere på hinanden på det seneste.

– Christel har klippet mit hår, det har hun gjort, siden jeg kom hjem fra Færøerne, og første gang jeg så hende, der var det bare for at klippe mig, og så har vi festet sammen og bare set mere og mere til hinanden, men nok ikke på den måde, I tænker på, fortæller han og fortsætter:

– Det er mere, som det var før, altså før – lige inden vi startede med at ses i første omgang før vi blev kærester, eller før der var noget mellem os, så ligesom i starten, da vi startede på vores forhold, hvor vi bare havde det pisse sjovt sammen og hyggede os. Og vi har jo altid også været gode venner, så det er mere den der gode gamle vibe, der er tilbage.

LÆS OGSÅ: KÆMPE CHOK! Annas fødsel tager VILD drejning