Derfor slog Christel og Asbjørn op

Nu taler reality-parret ud om bruddet. Dog er Asbjørn næsten tom for ord, da det kom som et kæmpe chok for ham.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. april 2021 kl. 15:18

Asbjørn Nielsen og Christel Trubka flyttede sammen den 30. marts, men allerede i forgårs gjorde Christel det forbi.

– Jeg er selvfølgelig mega ked af det, det er jo aldrig særlig fedt. Jeg tror, at jeg har stresset så meget over, at vi skulle flytte sammen, plus nogle andre private ting, at jeg ikke har taget mig tid til at stoppe op og mærke ordentlig efter. Jeg holder stadig af Asbjørn, så det er mega hårdt. Det hele gik bare ikke, som vi havde håbet på, forklarer Christel til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: KÆMPE CHOK: Christel og Asbjørn går fra hinanden

Det kom som et kæmpe chok for Asbjørn, der slet ikke havde set bruddet komme. Han følte sig lykkelig. Derfor er han naturligvis sønderknust nu.

– Jeg har har det af lort, og mere er der ikke at sige til det. Der har ikke været nogen problemer. Ingenting. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, tænke eller sige, lyder det fra Asbjørn.

LÆS OGSÅ: UH! Stephanie og Cengiz har fået stor drøm opfyldt

Der er ikke én forklaring på bruddet, og det er ikke Asbjørn, der har gjort noget galt.

– Christel har bare brug for at være sig selv og Pablo. Det er det, siger han.

Pablo er Christels hund, som Asbjørn også ofte har haft fornøjelsen af at passe de sidste måneder.

På Christel lyder det til, at det hele er kommet meget pludseligt. Derfor nåede de at flytte sammen for en lille måned siden.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny baby: Troede ikke, min tredje baby ville komme så hurtigt

– Vi havde jo regnet med, at vi skulle være sammen, så derfor er det hele bare rigtig hårdt, og det var selvfølgelig svært at sige det til ham. Men jeg ville aldrig holde ham hen, siger ‘Paradise’-baben.

De nåede at være kærester i cirka fire måneder. Det tidligere par har endnu ikke en plan for, om Asbjørn skal blive boende i lejligheden, eller om han flytter tilbage til Kolding. Men Christel har oplyst, at hende og Pablo flytter for dem selv.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Trine i chok