‘Paradise’-hunk er blevet far til tre

Parret nåede at blive skilt, men fandt så sammen igen og er altså nu blevet forældre for tredje gang.

Af Redaktionen - 29. april 2021 kl. 10:00

På ‘Paradise Hotel’ blev Ronnie Rømer Borregaard kendt som lidt af en spiller i sæson 5 tilbage i 2009, hvor han ikke lagde skjul på, at han kunne finde på hvad som helst. Den dobbelte ‘Paradise’-deltager er dog sidenhen faldet til ro som familiefar og prisvindende butikschef, og nu er lykken komplet for Ronnie og hustruen Line.

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Derfor skulle Aykut ud af ‘Paradise’

Nu er de to nemlig blevet forældre for tredje gang, det afslører Line på sin Instagram-profil.

– Så ventet og så ufattelig elsket. I går aftes i den smukkeste aftensol kom vores 3. mirakel til verden! Og inden dagen var omme, var vi alle 5 samlet igen. Lille Aura er alt, hvad vi har drømt om og ventet på.

Og ventet det har de, hele seks dage over termin kom lillesøsteren, som de ikke i forvejen kendte kønnet på, til verden. Ved de to andre fødsler har Line ellers født før tid, så det kom meget bag på hende, at hun denne gang gik over tid.

LÆS OGSÅ: Derfor slog Christel og Asbjørn op

Line og Ronnie fandt sammen i 2013, og i september 2014 blev de forældre for første gang til datteren Alberte. I juni 2016 blev tre til fire, da sønnen Villads kom til verden. Line og Ronnie blev gift den 12. august 2016 og fik fællesnavnet Rømer Borregaard. I januar 2019 chokerede parret dog ved melde ud, at de var gået fra hinanden og skulle skilles.

Efter skilsmissen fandt Line sammen med en anden paradiso, Benjamin, som deltog i samme sæson som Ronnie. Forholdet holdt dog ikke længe, men kærligheden mellem Ronnie og Line blomstrede til gengæld igen, og næsten et år efter skilsmissen fandt de sammen igen i december 2019.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg er besat af et spøgelse

Siden er det gået stærkt for parret, som både er blevet gift igen, har bygget deres drømmehus og nu altså gjort familien komplet med et tredje barn, som både Ronnie, Line og deres to børn har ventet spændt på.

Se et billede af familiens nye medlem herunder.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Vil have børn nu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Line Borregaard (@by_lineborregaard)

Læs mere om